Novo pojačanje

Kristian Šustar novi je direktor razvoja hrvatskog turoperatora Unilinea

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

10.7.2018. u 13:33

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

10.7.2018. u 13:33

Zagreb, 181113.
Hotel Westin.
Na fotografiji: Kristian Sustar - predsjednik Udruge hotelijera.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
Tomislav Krišto / CROPIX

Kristian Šustar, direktor razvoja Unilinea

Kristian Šustar, dosadašnji član Uprave hotelijerske kompanije HUP-Zagreb i predsjednik Uprave Hotela Dubrovačka rivijera, novi je direktor razvoja hrvatskog turoperatora Unilinea.

Radno iskustvo stjecao je tijekom 20 godina radeći na vodećim pozicijama u hotelijerskoj industriji. Započevši s radom u hotelu Bonavia, karijeru je, uz gore spomenute, gradio i u Jadranskim luksuznim hotelima te Adria Resortsu, gdje je upravljao projektima usmjerenima na rast i razvoj društava i destinacija u kojima ista posluju.

U Hrvatskoj turističkoj zajednici u dva je mandata bio član Turističkog vijeća, a od travnja 2016. godine predsjeda njihovim Nadzornim odborom. Nekoliko je godina obnašao i dužnost predsjednika Udruge poslodavaca u hotelijerstvu. Osim što je niz godina aktivan u radu turističkih zajednica na lokalnoj, županijskoj te nacionalnoj razini, Šustar je posljednjih sedam godina i redovni predavač na studiju turizma na veleučilištu Vern.

- Očekujemo da Kristian Šustar pruži značajan doprinos i poticaj daljnjem razvoju i diverzifikaciji naših poslovnih procesa i aktivnosti - rekao je ovom prilikom Boris Žgomba, predsjednik Uprave i suvlasnik Unilinea.