Od logistike do tekstila

Ivan Perković napustio Ralu Logistiku Luke Rajića i otišao u Upravu varaždinskog Varteksa

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

1.8.2018. u 14:13

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

1.8.2018. u 14:13

Zagreb, 050417.
RALU Logistika, Rugvica.
Primopredaja kamiona marke Mercedes-Benz za tvrtku RALU Logistika. Trideset Mercedesovih kamiona, ukupne vrijednosti od 20 milijuna kuna, najava su cjelokupne dogovorene isporuke od 100 vozila.
Na fotografiji: Ivan Perkovic (predsjednik Uprave RALU Logistika).
Foto: Marko Todorov / CROPIX
Marko Todorov / CROPIX

Ivan Perković, član Uprave Varteksa

Ivan Perković, bivši menadžer u domaćoj transportnoj kompaniji Ralu Logistika, čiji je vlasnik Luka Rajić, imenovan je novim članom Uprave Varteksa, stoji u priopćenju kompanije na stranicama Zagrebačke burze.

Na toj je poziciji od 30. srpnja zamijenio dosadašnjeg člana Krešimira Sečaka koji je podnio ostavku  svega pola godine nakon što je ušao u Upravu varaždinske tekstilne kompanije.

Perković je karijeru započeo u konzultantskoj kući PwC 2003. godine, a u Ralu Logistiku došao je 2010 godine. Iako je na njegovom LinkedIn profilu još uvijek navedena njegova pozicija u toj kompaniji, u Ralu Logistici kažu kako „Ivan Perković već neko vrijeme nije njihov zaposlenik”.

Krešimir Sečak je, prije kratkog iskustva u Upravi Varteksa, gotovo svije godine bio izvršni direktor domaće kompanije za proizvodnju specijalnih vozila za razminiranje DOK-ING-a. Osim toga, na njegovom LinkedIn profilu stoji kako je svojedobno bio i izvršni direktor tvrtki STI Electronics LTD sa sjedištem u Hong Kongu, te međunarodne Seawind Grupe koja posluje u Vijetnamu i Australiji.

Split, 110512
Kresimir Secak, direktor firme AD Boats iz Solina
Foto: Jakov Prkic / CROPIX
Jakov Prkić / CROPIX

Krešimir Sečak