Dvogodišnje usavršavanje

Franck zapošljava pripravnike s visokom stručnom spremom: Poziv otvoren do 17. veljače

Nude konkurentna mjesečna primanja i mogućnost sklapanja ugovora na neodređeno vrijeme
Ilustracija
 Dragan Matić / CROPIX

U vodećem domaćem proizvođaču kave Francku do 17. veljače ove godine otvoren je poziv za primanje pripravnika na dvogodišnje usavršavanje iz područja ekonomije, prehrambene tehnologije i informatike.

Preduvjet za pristupanje pripravništvu u Francku je stečeno akademsko zvanje tijekom 2016./2017. ili 2017./2018. akademske godine iz spomenutih područja, te da kandidati imaju manje od jedne godine radnog iskustva.

- Pokrenuli smo pripravnički program kako bismo pronašli mlade talente koji će postati dio naše obitelji i rasti zajedno s nama. Nudimo okruženje koje motivira, potiče i u kojem se različite ideje i pogledi na već uhodane stvari vrednuju – istaknuo je ovim povodom Ivan Artuković, direktor Francka d.d.. U kompaniji ističu kako čak 31 posto Franckovog tima čini generacija milenijalaca.

Franck zainteresiranima za pripravništvo, među ostalim, nudi, kako navode iz kompanije, konkurentna mjesečna primanja i mogućnost sklapanja ugovora na neodređeno vrijeme poslije završetka pripravničkog programa. Od kandidata se, osim spomenutih uvjeta, očekuju i dobro poznavanje engleskog jezika i osnovne vještine pristupanja pripadajućim programima na računalu.

Za dvogodišnjeg pripravničkog rada, Franck će polaznicima osigurati mentora i program koji će im pružiti cjelovitu sliku o poslovanju i prilikama koje im se pružaju u kompaniji. Iz kompanije napominju kako su neki od ranijih polaznika pripravničkog programa danas, među ostalim, na pozicijama brand managera, voditelja operativnog poslovanja, financijskog kontrolera i digital marketinga koordinatora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 13:55