Prilika za posao

Emirates traži nove članove osoblja, plaća i preko 15 tisuća kuna uz brojne pogodnosti

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

21.3.2019. u 17:12

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

21.3.2019. u 17:12

Media Val

Stjuardese Emiratesa

Večera u Parizu, ručak u New Yorku, doručak u Montrealu, dok letite u nekom od najmodernijih aviona današnjice. Tako izgleda radni dan stjuardesa i stjuarda, a u potrazi za novim članovima, najveća svjetska aviokompanija, Emirates u Hrvatskoj je raspisala novi natječaj za posao.

Ova aviokompanija sa sjedištem u Dubaiju organizira još jedne  „Dan otvorenih vrata za nove članove kabinskog osoblja“ koji će se održati u ponedjeljak, 25. ožujka točno u 9 sati u hotelu Sheraton Zagreb.

Na nove pozicije mogu se prijaviti žene i muškarci. Zainteresirani kandidati trebaju doći s ažuriranim životopisima na engleskom jeziku te novijom fotografijom,a više informacija i detalja o selekcijskom postupku možete pronaći na njihovoj službenoj stranici.

Postoji niz uvjeta koje kandidati moraju ispunjavati kako bi konkurirali za navedene pozicije, uključujući navršenu 21 godinu u trenutku priključivanja kompaniji i obvezan minimalni doseg od 212 centimetara prilikom stajanja na prstima. Uz to, Emirates traži kandidate koji odražavaju vrijednosti koje kompanija njeguje, poput profesionalnosti, empatičnosti, progresivnosti, vizionarstva i kozmopolitskog svjetonazora. Kandidati se trebaju pripremiti na mogućnost da će na lokaciji morati provesti cijeli dan, a oni koji uđu u uži izbor bit će obaviješteni o terminu i lokaciji dodatnih selekcijskih procesa.

Članovi kabinskog osoblja najveće svjetske aviokompanije dobivaju mnoge pogodnosti kao što su neoporezivi prihodi, besplatni smještaj u Dubaiju, zdravstveno osiguranje te povlastice za putovanja za njih i njihove obitelji i prijatelje. Uz to, i plaća u ovoj aviokompaniji je stimulativna. Naime, prosječna mjesečna plaća Emiratesovog kabinskog osoblja iznosi 2.115 eura, odnosno više od 15.500 kuna.