Prilika koja se ne propušta

Emirates traži nove članove osoblja, plaća i preko 15 tisuća kn uz brojne pogodnosti

Audicije će se održati u Zagrebu i Dubrovniku, no morate ispuniti brojne uvjete
Stjuardesa prve klase zrakoplova Emirates
 Tomislav Krišto / Hanza Media

Emirates, najveća svjetska međunarodna aviokompanija, u Hrvatskoj traži kandidate koji će se priključiti njihovom međunarodnom timu kabinskog osoblja. Ova aviokompanija sa sjedištem u Dubaiju organizira „Dan otvorenih vrata za nove članove kabinskog osoblja“ koji će se održati u četvrtak, 28. lipnja u 8.00 sati u hotelu Westin u Zagrebu.

Dubrovački „Dan otvorenih vrata za nove članove kabinskog osoblja“ održat će se u ponedjeljak, 2. srpnja, a detalji o lokaciji i točnom terminu bit će uskoro objavljeni na internet stranici Emiratesa.

Ove nove pozicije, za koje se mogu javiti i žene i muškarci, rezultat su kontinuiranog rasta aviokompanije Emirates, uključujući i nedavno proširenje svjetske mreže destinacija te uvođenje novih zrakoplova u flotu.

Zainteresirani kandidati trebaju doći u hotel Westin, Izidora Kršnjavog 1, u četvrtak, 28. lipnja u 8.00 sati s ažuriranim životopisima na engleskom jeziku te novijom fotografijom, a valja računati na to da postoji mogućnost da će na lokaciji morati provesti cijeli dan. Oni kandidati koji uđu u uži izbor bit će obaviješteni o terminu i lokaciji dodatnih selekcijskih procesa.

Članovi kabinskog osoblja zaposleni u aviokompaniji Emirates dobivaju cjelovit „paket“ koji uključuje različite pogodnosti poput neoporezivih prihoda, besplatnog zajedničkog smještaja u visokokvalitetnim smještajnim jedinicama u Dubaiju, besplatan prijevoz do i od radnog mjesta, zdravstveno i dentalno osiguranje te ekskluzivne popuste na kupovinu i različite aktivnosti u slobodno vrijeme za vrijeme boravka u Dubaiju. Paket također uključuje atraktivne povlastice za putovanja diljem Emiratesove kontinuirano rastuće svjetske mreže destinacija, na koje pravo imaju svi zaposlenici, ali i članovi obitelji te prijatelji. Za ovu poziciju kompanija nudi početnu plaću od 15 000 kuna.

Iako prethodno iskustvo nije nužno, postoje uvjeti koje kandidati moraju ispunjavati kako bi konkurirali za navedene pozicije. Tako se od kandidata očekuje da su navršili 21 godinu u trenutku priključivanja kompaniji, obavezan minimalni doseg od 212 centimetara prilikom stajanja na prstima i minimalna visina od 160 centimetara. Također, budućih kandidata se očekuje da posjeduju minimalno srednju stručnu spremu, odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, fleksibilnost i snalažljivost u radu, visoki stupanj samopouzdanja i mogućnost prilagodbe novim, nepoznatim ljudima, lokacijama i situacijama. Uz sve navedeno od kandidata se očekuje da nemaju tetovaže na vidljivim mjestima i spremnost da se uklope u ovu zahtjevnu ulogu.

Dodatne informacije o uvjetima za proces odabira, kao i početnu plaću te ostale prednosti mogu se pronaći na internet stranici Emiratesa.

Emirates je na hrvatskom tržištu prisutan godinu dana te izravnim letom luksuznim Boeingom 777-300ER povezuje Zagreb i Dubai otkud hrvatski putnici mogu dalje letjeti u neko od 160 odredišta u 85 zemalja. Uz to, Emirates je i najveći svjetski operator zrakoplova tipa Boeing 777 i Airbus A380, a kandidatima koji će postati dio kabinskog osoblja nudi priliku za rast i razvoj karijere te kontinuiranu edukaciju i jedinstveno kulturno iskustvo suradnje s međunarodnim timom koji broji više od 135 nacionalnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:47