Odlična prilika!

Emirates traži kabinsko osoblje: Nude plaću od 15.000 kuna i besplatan smještaj u Dubaiju

AUTOR:

  • Iva Grubiša

OBJAVLJENO:

22.1.2019. u 12:08

AUTOR:

  • Iva Grubiša

OBJAVLJENO:

22.1.2019. u 12:08

Velika Gorica, 010617.
Zracna luka Franjo Tudjman.
Na Zagrebacku zracnu luku prvi put je sletio zrakoplov kompanije Emirates.
Na fotografiji: prva klasa zrakoplova kompanije Emirates.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
Tomislav Krišto / Hanza Media

Stjuardesa prve klase zrakoplova Emirates

Emirates, jedna od najvećih aviokompanija na svijetu, opet je u potrazi za hrvatskim radnicima koji će se pridružiti njihovom timu kabinskog osoblja.

U toj kompaniji sa sjedištem u Dubaiju već radi više od 200 članova kabinskog osoblja iz Hrvatske, a tu brojku žele dodatno povećati pa organiziraju Dane otvorenih vrata za članove kabinskog osoblja u Rijeci (petak, 25. siječnja, u 8 sati u Hotelu Jadran) te u Zagrebu (nedjelja, 27. siječnja, u 8 sati u Hotelu Westin).

Emirates svom kabinskom osoblju nudi prosječnu plaću oko 15.000 kuna, neoporezive prihode, besplatni zajednički smještaj u Dubaiju kao i besplatan prijevoz do i od radnog mjesta. Dodatno, karijera u Emiratesu osigurat će vam i zdravstveno i dentalno osiguranje, popuste na kupovinu i različite aktivnosti u slobodno vrijeme provedeno u Dubaiju, a tu su i popusti na putovanja zrakoplovima te aviokompanije za zaposlenike, ali i njihovu obitelj te prijatelje.

- Radeći kao stjuardesa, puno sam naučila o ljudima te sam imala priliku susresti se s ljudima svih dobi iz mnogih različitih kultura - poručila je Vinka Gracin koja je u Emiratesu zaposlena već šest godina, a kao Hrvatica, jedna je od 135 nacionalnosti kabinskog osoblja ove aviokompanije.

Kandidati koji se žele okupati kao stjuardi i stjuardese na Dane otvorenih vrata trebaju doći sa životopisom na engleskom jeziku, a bilo bi dobro, poručili su iz Emiratesa, da sa sobom ponesu i ispunjenu prijavnicu.

Inače, postoji niz uvjeta koje kandidati trebaju zadovoljiti kako bi uopće ušli u konkurenciju za nove članove kabinskog osoblja. Nužno je, tako, da u trenutku zaposlenja imate 21 godinu, te da prilikom stajanja na prstima možete doseći najmanje 212 centimetara visine.

Tagovi