Bogato iskustvo

Domagoj Vuković novi je partner u Deloitteu Hrvatska

Posjeduje više od 18 godina radnog iskustva, od čega preko 16 godina na području revizije i savjetovanja
Domagoj Vuković
 Deloitte

Domagoj Vuković, dosadašnji direktor u Odjelu revizije i savjetovanja, novi je partner u Deloitteu Hrvatska, a bit će zadužen za daljnji razvoj usluga revizije i savjetovanja u Hrvatskoj.

Posjeduje više od 18 godina radnog iskustva, od čega preko 16 godina na području revizije i savjetovanja. Magistar je ekonomije, član Engleske udruge ovlaštenih računovođa (ACCA) te ovlašteni revizor u Hrvatskoj i Sloveniji. Tečno govori engleski, njemački i slovenski jezik.

Domagoj ima bogato iskustvo u primjeni Međunarodnih standarda financijskog izvješćivanja ("MSFI"), Slovenskih računovodstvenih standarda ("SRS") i Hrvatskih standarda financijskog izvješćivanja ("HSFI") te kao voditelj i koordinator projekata.

Stručnjak je u području računovodstvenog savjetovanja, posjeduje iskustvo i u području financijskog savjetovanja s naglaskom na reorganizacije, restrukturiranja, transakcije pod zajedničkom kontrolom te dubinske analize.

Predavač je na Deloitte University. Sretno je oženjen i ponosan otac Lane i Jana.

„Radujem se izazovima koja će mi donijeti nova pozicija, kao i mogućnosti da svojim iskustvom i znanjem pridonesem poslovnoj zajednici i okruženju u kojem djelujem“ istaknuo je Vuković.

Također, Juraj Moravek, dosadašnji revizijski partner, nakon 25 godina rada u Deloitteu na vlastiti zahtjev odlazi u mirovinu. Juraj je bio 11 godina revizijski partner u Hrvatskoj fokusiran na sektor financijskih usluga, a dio je tog razdoblja djelovao u ulozi Regionalnog voditelja za sektor financijskih usluga i Voditelja za kvalitetu revizije. Kao vrijedan član hrvatskog rukovoditeljskog tima, Deloitteu je pomogao u ostvarenju znatnog rasta i snalaženju u korjenitim promjenama na hrvatskom tržištu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 15:17