Natječaj do 26. travnja

Deloitte po četvrti put bira najboljeg financijskog direktora Hrvatske

AUTOR:

OBJAVLJENO:

25.3.2019. u 14:25

AUTOR:

OBJAVLJENO:

25.3.2019. u 14:25

Zagreb, 210616. Zoran Stankovic, clan uprave Atlantica.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
Srđan Vrančić / CROPIX

Zoran Stanković, potpredsjednik Atlantic Grupe za financije, proglašen je financijskim direktorom godine

Deloitte četvrtu godinu zaredom bira najboljeg financijskog direktora Hrvatske, objavili su iz te konzultantske kuće.

Natječaj za izbor najboljeg financijskog direktora otvoren je do 26. travnja. Osim popunjenog upitnika, prijave, ističu u Deloitteu, moraju sadržavati i osobne podatke kandidata. Izbor se vrši na temelju kvalitativnih i kvantitativnih ocjena te javno dostupnih financijskih izvješća tvrtke čiji je kandidat zaposlenik.

Odluku o izboru najboljeg financijskog direktora Hrvatske donijet će stručni žiri, kojeg čine Bernard Jakelić iz Hrvatske udruge poslodavaca, zatim, Sonja Popović iz SAP-a, Boris Tušek sa zagrebačkog Ekonomskog fakulteta, i Ante Samodol, ekonomist specijaliziran za financije i bivši čelni čovjek Hanfe, te Marina Tonžetić iz Deloittea. Proglašenje pobjednika održat će se, ističu u Deloitteu, 15. svibnja u Plaza Event Centru u Zagrebu.

Prošle je godine titulu najboljeg financijskog direktora osvojio Zoran Stanković, član Uprave Atlantic grupe. Godinu ranije za najboljeg financijskog direktora proglašen je Tomislav Rosandić, koji se tada nalazio na poziciji člana Uprave HEP-a, dok je prije njega tu titulu nosio Marko Čižmek, član Uprave Valamar Riviere, podsjećaju u Deloitteu.