Casting Koke

Dale su otkaz u uspješnoj tvrtki i krenule od nule, a danas rade za svjetske TV produkcije

Karla Uljević i Nikica Kekić prije pet su godina odlučile zaplivati poduzetničkim vodama
Nikica Kekić i Karla Uljević
 Screenshot: YouTube

Karla Uljević i Nikica Kekić dvije se najbolje prijateljice koje su prije pet godina odlučile zaplivati poduzetničkim vodama. Dale su otkaze u produkciji Nove TV i krenule u avanturu života.

„Upoznale smo se davno, prije 11 godina tj. 2007. u Odeon produkciji. Nikica je tada radila kao script koordinator, a ja kao planerica na snimanju krimi serije Dobre namjere. Odmah smo nekako kliknule i osim poslovne suradnje razvijalo se i naše prijateljstvo. Nakon toga radile smo zajedno nekoliko serija u toj produkciji, a kasnije i na Novoj TV. To su bile „Najbolje godine“, „Larin izbor“, „Stella, „Zora Dubrovačka, film „Izgubljeni princ“.

Kako smo kroz te projekte upoznale velik broj naših glumaca, logičan nastavak bio je osamostaljenje u ovom poslu. Dakle i dalje casting, no ne više kao in house određene produkcije, već kao agencija.

Unazad pet godina djelujemo kao casting agencija te surađujemo s produkcijama iz Hrvatske i inozemstva na raznim igranim projektima (filmovima i TV serijama) te naravno i na reklamama. Trenutno radimo na jednoj stranoj i jednoj domaćoj seriji, a uz to heklamo reklamice, glazbene spotove, i tako dalje".

S čim su se sve susretale na svom putu do uspjeha, kojim gospodarskim mjerama, po njihovom mišljenju, poboljšati poduzetničku klimu u Hrvatskoj te koje savjete imaju za mlade poduzetnike koji tek kreću na tržište, pogledajte u videu:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. ožujak 2024 13:29