Počevši od 19.lipnja

Boris Batelić nakon karijere u HT-u sjeda na mjesto predsjednika Uprave Optima Telekoma

Boris Batelić je do 1. svibnja 2018. obnašao funkciju člana Uprave i glavnog direktora za korisničko iskustvo u Hrvatskom Telekomu
Boris Batelić i Davor Tomašković
 CROPIX

Nadzorni odbor Optima Telekoma je na današnjoj sjednici za novog predsjednika Uprave, počevši od 19. lipnja 2018. godine, imenovao Borisa Batelića, stoji u obavijesti te telekomunikacijske tvrtke objavljenoj na Burzi.

Boris Batelić je do 1. svibnja 2018. obnašao funkciju člana Uprave i glavnog direktora za korisničko iskustvo u Hrvatskom Telekomu. Cijelo svoje radno iskustvo ostvario je Hrvatskom Telekomu gdje je zaposlen od 1999. godine, a prije imenovanja za člana Uprave Hrvatskog Telekoma obnašao je poslove razvoja usluga i prodaje ključnim poslovnim korisnicima, poslove direktora Sektora tehničkih usluga korisnicima te aktivnosti iz djelokruga upravljanja korisničkim iskustvom.

Diplomirao je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu te je završio Poslovnu školu Cotrugli, također u Zagrebu.

Sadašnjem predsjedniku Uprave Optima Telekoma, Zoranu Kežmanu i članici Uprave, Mireli Šešerko, mandati ističu 18. lipnja 2018. i oni nastavljaju svoje karijere izvan Optima Telekoma, stoji u priopćenju. Od 19. lipnja 2018. Upravu Optima Telekoma činit će u Boris Batelić kao predsjednik Uprave, dok će njeni članovi biti Irena Domjanović i Tomislav Tadić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:16