Nagrade MBA Croatia

Ante Mandić proglašen poduzetnikom godine, a Ivana Budin Arhanić Poslovnom ženom 2018.

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

26.11.2018. u 17:11

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

26.11.2018. u 17:11

Zagreb, 120216. Predstavljen novi coworking prostor Hub385 u Petracicevoj 4, namijenjen tehnoloskim tvrtkama. Na fotografiji: Ante Mandic. Foto: Dragan Matic / CROPIX
Dragan Matić / CROPIX

Ante Mandić

Ivana Budin Arhanić, potpredsjednica Valamar Riviere za poslovni razvoj i korporativne poslove, dobitnica je nagrade Poslovna žena godine 2018., koju dodjeljuje Udruženje MBA Croatia.

Uz nju, poduzetnikom godine proglašen je Ante Mandić iz IN2 grupe, dok je Nenadu Bakiću pripalo priznanje za doprinos poslovnoj etici i društveno odgovornom poslovanju. Za najbolje predavanje u akademskoj zajednici nagrađen je Korado Korlević.

MBA Croatia udruženje je polaznika i diplomanata MBA studija koje skoro deset godina okuplja alumnije studija poslovne administracije te širu poslovnu zajednicu u Hrvatskoj i regiji. Zalažu se, kako se ističe u priopćenju, za etiku u poslovanju, znanje i društvenu odgovornost pa na kraju godine dodjeljuju priznanja istaknutim pojedincima na domaćoj ekonomskoj sceni za koje su procijenili da promoviraju vrijednosti Udruženja.