MojPosao

Tražite posao? Radnike zapošljavaju Guma centar i Pel 3, a BAT i Samsung traže menadžere!

BAT & TDR traži osobu koja će postati član njihovog tima na poziciji Operations Finance Manager
Ilustracija
 Profimedia, Caia Image

Trgovački obrt Gidra 2 traži više osoba za rad na kiosku na poziciji prodavača. Od kandidata se očekuje odgovornost i ljubaznost, a na oglas se možete prijaviti do 21. lipnja.

Arena Hospitality Group zapošljava dvadeset i pet sobara/sobarica. Uvjet je poznavanje jednog svjetskog jezika, a beneficije koje vam poslodavac nudi potražite u oglasu. Rok za prijavu je 21. lipanj.

Guma centar zapošljava automehaničare s barem dvije godine radnog iskustva. Poslodavac nudi stalni radni odnos, a prijave možete slati do 25. lipnja.

Prima Commerce za rad u Varaždinu traži radnika u proizvodnji namještaja. Poslodavac nudi edukacije, raznolike radne zadatke te nagrađivanje kroz sustav praćenja razvoja kompetencija i osobnog učinka. Prijave traju do 20. lipnja.

Pel 3 splitska je tvrtka u potrazi za monterom/instalaterom klima uređaja. Poslodavac nudi stalni radni odnos te dodatnu edukaciju i iznad prosječna primanja. Prijaviti se možete do 26. lipnja.

Imate li pet godina radnog iskustva i želite li raditi kao Product Communication Manager, prijavite se na oglas tvrtke Samsung Electronics Austrija GmbH. Mjesto rada je Zagreb, a poslodavac vam nudi stalni radni odnos.

British American Tobacco & TDR traži osobu koja će postati član njihovog tima na poziciji Operations Finance Manager. Mjesto rada je Kanfanar, a uz tri godine radnog iskustva od kandidata se očekuje izvrsno poznavanje engleskog jezika.

Knjižara Ljevak traži knjižarskog savjetnika za sudjelovanje u praćenju i plasmanu knjižne produkcije te drugim poslovima koje možete pročitati u oglasu. Traži se kandidat za stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa, a poslodavac u cijelosti isplaćuje naknadu za prijevoz.

Aura consulting poziva vas da se prijavite na njihov oglas za računovođu. U pitanju je stručno osposobljavanje, a nudi vam se mogućnost stalnog radnog odnosa. Prijave traju do 19. lipnja.

Tegra iz Čakovca traži radnike za osam radnih pozicija te nudi zaposlenje na određeno vrijeme uz mogućnost stalnog zaposlenja s punim radnim vremena. Poslodavac nudi i stimulativna primanja te isplatu dodataka koji su zajamčeni Kolektivnim ugovorom za graditeljstvo. Prijave traju do 15. lipnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 18:41