Olympia Bike Camp

Olympia Bike Camp - MTB Trening Kamp Vodice

U mjesecu Ožujku, točnije od 15.03. – 17.03.2019. u gradu Vodice održat će se MTB trening kamp pod vodstvom profesionalnih trenera i predavača. Misija kampa temelji se na znanosti i znanstvenim istraživanjima. Cilj je polazniku pružiti potrebno znanje za planiranje i programiranje treninga , te povećati svijest o važnosti prehrane u sportu. Prvi smo kamp u Hrvatskoj koji će savjetovati svoje sportaše tijekom cijele sezone. Kamp se sastoji od praktičkog i teorijskog znanja, od treninga u prirodi, treninga u dvorani sve do teorijskog znanja.

Tim vrhunskih predavača i trenera bit će Vam na raspolaganju tijekom cijelog kampa, a tim se sastoji od Mitje Tancika, glavnog trenera, aktivnog MTB sportaša od 1991. godine, natjecatelja u cross country, maratonskim i eliminatornim utrkama na svim razinama. Natjecao se na utrkama Svjetskog kupa kao aktivni vozač i kao trener. Osnivač je MTB racing tima s 80 aktivnih MTB sportaša, fokusirajući se na rad s mladim sportašima, gdje je više od 40 djece aktivno u MTB školi. Njegova osobna iskustva ključna su za izradu dobrih planova obuke i davanja odgovarajućih savjeta.

Nenad Bratković, magistar nutricionizma, sveučilišni magistar fitofarmacije i dijetoterapije, koji je radio s velikim brojem klijenata iz cijelog svijeta, vodeći ih kao osobni nutricionist do željenih rezultata i objektivnog mjerljivog poboljšanja zdravstvenog stanja, te izvedbe na sportskim borilištima, na ovom kampu održat će predavanje o prehrani.

Šime Šunjerga, magistar kineziologije, te trener s prvoligaškim iskustvom koji u svojoj sportskoj karijeri kao kondicijski trener surađuje sa mnogim klubovima, vrhunskim sportašima i reprezentativcima. U svom radu posebnu pozornost pridodaje savršenstvu pokreta, a svoj rad temelji na znanosti.

Na raspolaganju vam je vrhunska oprema za najam, te uz mnoštvo korisnih informacija očekuje Vas odlična zabava. Cijena kampa iznosi 149,00€, a u cijenu je uključeno 2 noćenja u hotelu Olympia u Vodicama u dvokrevetnoj sobi s uključenim doručkom i večerom, korištenje zatvorenog bazena, korištenje wellnessa, ulaz na sva predavanja, radionice na terenu i dvorani. Moguće je kupiti kotizaciju bez smještaja za 89€ po osobi što uključuje ulazak na sva predavanja i treninge.

Za dodatne informacije i rezervaciju posjetite web stranicu olympiabikecamp.com , ili nazovite ne broj telefona 00385 22 452 484

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:27