MOJ-POSAO.NET

VIŠE OD 20 POZICIJA ČEKA NA VAS Donosimo vam tjedni pregled oglasa na koje se možete prijaviti već danas

 PR

Još uvijek tražite posao? Pogledajte ponudu natječaja!

MojPosao donosi novi tjedni pregled oglasa za posao na području Hrvatske.

Grupacija SPAR Österreich srednjoeuropski je trgovački koncern u austrijskom vlasništvu, a posluje u Austriji, sjeveroistočnoj Italiji, Sloveniji, Mađarskoj, Hrvatskoj i Rumunjskoj. Njezina specijalizirana sportska trgovina Hervis u Hrvatskoj posluje od 2006. godine, a za svoju poslovnicu u Splitu traže Voditelja poslovnice (m/ž). Imate li dvije godine radnog iskustva na istim pozicijama te govorite engleski i njemački jezik, na oglas se možete prijaviti do 25. rujna.

Poliklinika Krhen osnovana je 2004. godine u Zagrebu i slijedi najsuvremenije trendove iz područja dentalne medicine. S novom adresom u novom ambijentu u samom gradskom središtu, poliklinika je unaprijedila svoje usluge, a povećava i broj zaposlenih: želite li se prijaviti na oglas za Medicinsku sestru/Zubnog asistenta (m/ž) za puno radno vrijeme, pročitajte uvjete natječaja i svoju molbu pošaljite do 24. rujna.

Trgovačko društvo IUS SOFTWARE za poslovne informacije sa sjedištem u Zagrebu traži Područnog voditelja prodaje (m/ž) inovativnog i sadržajno bogatog informacijskog portala pravne orijentacije IUS-INFO. Poznajete li dobro funkcioniranje pravnog sustava u RH te imate iskustvo u prodaji usluga, prijavite se na oglas do 23. rujna. Prednost imaju kandidati s diplomom pravnog fakulteta te iskustvom rada u CRM sustavima i prodaji B2B usluga.

Mcgrath & Arthur grupa pruža profesionalna i pravovremena rješenja za naplatu i upravljanje potraživanjima, pravne i konzultantske usluge u Hrvatskoj, Slovačkoj, Češkoj, BiH te Rusiji. Trenutno su u potrazi za ambicioznim kandidatima koji su spremni svoju karijeru nastaviti u međunarodnoj grupaciji kao Voditelj/operater u pozivnom centru (m/ž). Ukoliko imate završenu srednju stručnu spremu, jednu do tri godine radnog iskustva i napredno se služite engleskim jezikom, prijavite se na oglas do 21. rujna.

Istra Service Centre za usluge i savjetovanje iz Pule traži dvadeset Operatera u Call centru (m/ž) na području rada službe za korisnike, za inbound i outbound pozive. Idealni kandidati poznaju osnove rada na računalu, imaju predispozicije za telefonsku komunikaciju i prezentaciju te izvrsno poznaju talijanski jezik u govoru i pismu. Na oglas se možete prijaviti do 24. rujna.

Krka- farma jedna je od vodećih generičkih farmaceutskih kompanija u svijetu. Cijeni znanje, potiče kreativnost, a svojim zaposlenicima jamči optimalne uvjete rada. Tražite li mjesto gdje možete ostvariti svoje profesionalne ambicije i razvijati svoje sposobnosti, a magistar ste farmacije s barem tri godine radnog iskustva u GMP okruženju, prijavite se na oglas za poziciju Odgovorna osoba za puštanje serije lijeka u promet u službi kvalitete (m/ž) do 22. rujna. Mjesto rada je grad Jastrebarsko.

Radisson Blu je član Rezidor Grupe te ujedno drugi najveći hotelski brand u Europi s više od 400 hotela i kapacitetom većim od 90.000 soba. Radisson Blu Resort & Spa, Dubrovački Vrtovi Sunca, jedan je od najvećih resorta u lancu. Resort trenutno traži osobu za poziciju Glavni strojar (m/ž). Idealan kandidat ima završenu visoku stručnu spremu te barem dvije godine radnog iskustva na istoj ili sličnoj poziciji. Na oglas se možete prijaviti do 17. rujna, a prije toga pažljivo pročitajte uvjete natječaja kako bi vaša prijava bila potpuna!

Prvi Falkensteiner hotel osnovan je 1957. kao mala gostinjska kuća u Južnom Tirolu. U svega 50 godina mali obiteljski hotel razvio se u uspješnu europsku hotelsku grupaciju s više od 1700 zaposlenika i 28 hotela. Faklensteiner hoteli svoje su mjesto pronašli i u Hrvatskoj pa tako i u mjestu Petrčane nedaleko Zadra. Na oglas za Slastičara (m/ž) možete se prijaviti ukoliko imate SSS ugostiteljskog usmjerenja, jednu do dvije godine radnog iskustva te poznajete barem jedan strani jezik. Na oglas se možete prijaviti do 25. rujna.

Importanne Resort smješten je u Dubrovniku na poluotoku Lapadu, a čine ga tri hotela s pet, jedan hotel s četiri zvjezdice (Hotel Neptun) i veličanstvena vila. Resort odlikuju i vrhunska usluga te profesionalno, ljubazno, gostoljubivo i ugodno osoblje. Ukoliko ste ambiciozni, skloni timskom radu i želite biti dio uspješnog tima prijavite se na natječaj za Šefa kuhinje/Executive Chef (m/ž) do 24. rujna.

Ricardo je vodeća tvrtka u sektoru transporta u RH, koja pruža cjelokupna logistička rješenja prilagođena svakom kupcu i usklađena sa standardima europske prakse za kvalitetu. Kompanija radi za širok spektar renomiranih tvrtki čiji su primarni partner, a zbog sve veće raznolikosti projekata i proširenja obima posla proširuju svoj tim s tri Disponenta domaćeg/ino transporta (m/ž). Natječaj je aktivan do 30. rujna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:41