NOVA APLIKACIJA

Nakon 15 dana Keks Payom služi se već deset tisuća ljudi, obavljene transakcije u vrijednosti od pola milijuna kuna

Otkad se pojavila prije 15 dana, nova aplikacija Keks Pay, koja omogućava brzo i sigurno slanje i primanje novca među ljudima koji se poznaju i to bez ikakvih naknada, bilježi 10.000 korisnika, priopćili su iz Erste banke. Riječ je o prvom bankarskom rješenju na hrvatskom tržištu koje je namijenjeno svim zainteresiranim korisnicima, neovisno u kojoj banci imaju otvoren račun.

Aplikacija se pokazala idealnom za rješavanje niza situacija sa zajedničkim skupljanjem novaca, posebice u blagdanske dane. Tako je u samo 15 dana inicirano oko pola milijuna kuna transakcija prosječnog iznosa oko 65 kuna. Aplikacija je besplatna i dostupna za Android i iOS, a dnevni limit za transakcije po osobi je 1000 kuna.

- U dva tjedna od lansiranja dobili smo niz potvrda da Keks Pay rješava niz svakodnevnih problema – od podjele troškova za kave i ručkove, za organizaciju novogodišnje proslave, kupnju poklona, planiranje grupnog putovanja, skijanja i sl. Korisnici su jako zadovoljni jer je aplikacija jednostavna za korištenje i besplatna. Mi ćemo se truditi slušati sve njihove zahtjeve kako bi aplikaciju dodatno unaprjeđivali i poboljšavali njezine funkcionalnosti, ističe Dejan Donev, voditelj Tima za Digitalnu transformaciju u Erste banci. koji je i razvio Keks Pay.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:00