KAKO SE OBOGATITI

BOGATAŠI OTKRILI TAJNU SVOG BOGAĆENJA Uzmite u obzir kombinaciju ovih faktora i uspjeh vam je zajamčen

Istraživanje provedeno na 132,000 iznimno uspješnih i bogatih poduzetnika pokazalo je na koji način su zaradili većinu novca, a na taj način ujedno je otkriven svojevrstan recept za uspjeh.
 Instagram

Uspjeh je relativan pojam i za mnoge ima različita znančenja, međutim u jednu od najčešćih kategorija zasigurno idu i financije, odnosno zarada koja jest jedno od mjerrila nečije uspješnosti.

Istraživanje je pokazalo nekoliko zanimljivih činjenica koje otkrivaju kako su se bogati obogatili.

Naporan i predan rad su najvažniji. Čak iako su prisutni faktor sreće ili nasljedstvo - samo uporan rad će održati i priskrbiti veći priljev novca.

Cjeloživotno učenje je od iznimne važnosti! Bilo da se radi o formalnom ili neformalnom obrazovanju - potrebno je pratiti trendove i potrebe tržišta te u skladu s time razvijati svoje vještine.

Tko ne riskira, ne profitira. Naravno, postoji razlika između pametnih i glupih odluka, no uzimajući u obzir prethodne dvije točke - potonje vam se ne bi smjele dogoditi.

Sreća je bitan faktor, kao i u pravo vrijeme biti na pravom mjestu. Međutim to ne znači pasivno čekanje da se nešto dogodi, nego podrazumijeva stalnu potragu za novim prilikama i horizontima.

Što su bogataši odredili kao najvažniji faktor svoga bogaćenja i u kojoj mjeri?

težak rad: 87%

edukacija: 78%

pametno ulaganje: 72%

riskiranje 63 %

štedljivost: 59%

u pravo vrijeme na pravom mjestu: 56%

sreća: 53%

ispravno vođenje posla: 46%

vodstvo mentora : 35%

nasljedstvo: 30%

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:58