Anya Taylor-Joy, glumica

 JAMES GOURLEY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Modna ikona

Haljina u kojoj definitivno ne možete sjesti: Glumica oduševila bodljikavim izdanjem na premijeri

Američka glumica Anya Taylor-Joy privukla je sve poglede na australskoj premijeri filma "Furiosa: Pobješnjeli Max saga".

Američka glumica Anya Taylor-Joy privukla je sve poglede na australskoj premijeri filma "Furiosa: Pobješnjeli Max saga".

Karizmatična 28-godišnja glumica Anya Taylor-Joy zablistala je na australskoj premijeri filma "Furiosa: Pobješnjeli Max saga" u vintage zlatnoj haljini, koju je modna kuća Paco Rabanne predstavila u svojoj couture kolekciji iz 1996. Zbog šiljastih dijelova koji su iz nje stršali na sve četiri strane svijeta, u njoj, doduše, nije mogla sjesti, ali je zato privukla sve pogleda na crvenom tepihu i zasjenila glavnog muškog gosta, holivudskog glumca Ryana Goslinga. Zvijezda koja se proslavila ulogom u televizijskom miniserijalu "Damin gambit" smatra se jednom od najvećih glumačkih zvijezda u usponu, a odavno je stekla titulu modne ikone zbog svoje karizme, porculanskog tena i vilinskog izgleda, zbog čega si može dozvoliti najhrabrije modne eksperimente s najneuobičajenijim krojevima, materijalima i bojama.

image

Anya Taylor-Joy

CITIGRAPHICA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Svojim modnim odabirom mnoge je podsjetila na tematsku večer otprije šest godina, kad su najveće zvijezde na njujorškoj MET Gali pod nazivom "Nebeska tjelesnost: Moda i katolička imaginacija" poput pop kraljice Madonne, pozornost privukle sličnim kreacijama. S ekstravagantnim modnim dodatkom na glavi prije Anye mogli smo vidjeti i Amber Heard, Cardi B i Winnie Harlow.

image

Madonna na MET Gali 2018.

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Anya Taylor-Joy je privatno sreću pronašla u vezi s američkim glazbenikom Malcolm McRaeom, s kojim je u travnju proslavila drugu godišnjicu braka. Tim povodom je objavila nikad viđene fotografije s njihovog tajnog vjenčanja, te pokazala Diorovu vjenčanicu prljavoružičaste boje, u kojoj je zablistala na svoj najvažniji dan.

image

Amber Heard

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Njezin akcijski spektakl "Furiosa: Pobješnjeli Max saga" izvan konkurencije za službene nagrade bit će prikazan 15. svibnja na Filmskom festivalu u Cannesu, a kakvu će kreaciju glumica odabrati za najprestižniji festival koji se 77. put održava na Azurnoj obali tek ćemo vidjeti. No, poznavajući Anyu Taylor-Joy sigurno nećemo biti razočarani.

image

Cardi B

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
image

Winnie Harlow

HAHN LIONEL/ABACA/SHUTTERSTOCK
Linker
10. svibanj 2024 13:15