Domaći proizvodi

Renomirana chefica Priska Thuring najavila novo izdanje Sunday Marketa u Staroj školi

Ne propustite cooking show chefova, proizvode lokalnih proizvođača, jedinstvena vina i divnu atmosferu u restoranu Stara škola kraj Buja, koja će se održati 19. svibnja


Kako vam zvuči ovaj scenarij? Sunčana je nedjelja, a vi se nalazite u bajkovitom mjestašcu u srcu Istre. Pogled vam puca na bespuća stoljetnih vinograda dok lijeno ispijate osvježavajući koktel koji niste nigdje drugdje probali, a vrijeme kratite kušanjem svježih kamenica, mesnih delicija, salata i drugih jela koje su chefovi pripremili samo za vas. Kada su razmišljali o širenju ponude, upravo su se tom idejom vodili i chefica Priska Thuring i njezin tim te su osmislili Sunday Market u restoranu Stara škola u mjestu Krasica kraj Buja.

image
Manuel Paljuh
image
Manuel Paljuh
image
Manuel Paljuh
image
Manuel Paljuh

"Koncept Sunday Marketa je zapravo jednostavan. Želimo goste upoznati s našim prijateljima vinarima i lokalnim proizvođačima. Cilj nam je bio osmisliti događanje koje neće biti uštogljeno već interaktivno. Uvijek me raduje vidjeti ljude koji dolaze s obiteljima, djecom, četveronožnim ljubimcima, guštaju u hrani i piću i iskreno se vesele životu", rekla je Priska Thuring, glavna chefica restorana Stara škola te nastavila: "Nadamo se lijepom vremenu pa ćemo u našem atriju postaviti stanice s jelima, imat ćemo cooking show na otvorenom, radit ćemo posebne deserte i imati slatki kutak, točit ćemo krasna vina, osmislili smo i jako dobre koktele koje od nule radimo sami, a naši prijatelji lokalni proizvođači će izložiti svoje proizvode koji će se moći i kupiti!", zaključila je Priska.

image
Manuel Paljuh
image

Aleš Winkler

Manuel Paljuh
image
Manuel Paljuh
image
Manuel Paljuh

Sunday Market u Staroj školi održat će se 19. svibnja s početkom u 13 sati. Cijeli tim još uvijek radi na kreiranju menija, ali poručuju da dođete gladni i otvoreni za isprobavanje novih stvari. Samo neki od potvrđenih sudionika su: Taman Chocolates, Kumparička Goat Farm, Poljoprivredno gospodarstvo Orehovec te obiteljska tvrtka Nolea koja se bavi uzgojem te promocijom gurmanskih i medicinskih gljiva. Također, u ponudi će biti i razni kokteli koji su snažan forte ovog mjesta.

Atmosferu će dodatno začiniti gostovanje DJ-a čiji će vas ritmovi možda pozvati i na ples. Ulaznica za ovo događanje iznosi 60 eura, a za djecu do 12 godina cijena je 10 eura. Sva hrana i piće je uključeno u cijenu ulaznice, ali zbog velikog interesa, iz Stare škole poručuju da je potrebna rezervacija, a rezervirati možete putem maila na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonom na +385 52 770 870. Sve novosti pratite na društvenim mrežama Stare škole, Facebooku i Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 10:09