SALON U ŠANGAJU

Otvaranje salona u Šangaju prethodi predstavljanju serijske verzije Rimca C_Two

Kada se počne prodavati C_Two bi trebao biti automobil s najboljim ubrzanjem na svijetu s ubrzanjem do 100 km/h za svega 1,85 sekundi

Hrvatski priizvođač automobila ušao je u partnerstvo s Kingsway Group s ciljem ulaska na Kinesko tržište. Tim potezom Rimac širi već postojeću prisutnost diljem svijeta i na Kinu. C_Two je hiper-automobil sljedeće generacije koji donosi ekstremen performanse električnog pogona, a sa time i novi nivo vozačkog iskustva. Mate Rimac je u izjavi istaknuo da mu je drago što su Rimac i Kingsway Group ušli u partnerstvo jer da to samo doprinosi boljoj reputaciji tvrtke Rimac, ali i otvara nova potencijalna tržišta u Hong Kongu i Macauu.

image
Foto: Rimac

Od premijernog prikazivanja prvog C_Two prošlo je nešto više od tri godine i tvrtka je to vrijeme utrošila na fino prilagođavanje automobila i pripremu za serijsku proizvodnju. U prosincu prošle godine Rimac je napravio 6 novih automobila u preprodukcijskoj verziji. Kada se počne prodavati C_Two bi trebao biti automobil s najboljim ubrzanjem na svijetu s ubrzanjem do 100 km/h za svega 1,85 sekundi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:01