Hoppy Lager

Zagrebačka pivovara predstavila novitet u svojim redovima: Uskoro stiže u dućane i kafiće

Riječ je o osvježavajućem pivu, obogaćenom aromatičnim hmeljevima
Goran Bogdan na predstavljanju novog piva Ožujsko Hoppy Lager
 Zagrebačka pivovara/Press

Ožujsko Hoppy Lager novo je pivo iz Žujine linije sinoć premijerno predstavljeno u zagrebačkoj La Grmi, a do kraja ovog mjeseca naći će se i u široj distribuciji, na policama te u kafićima. Riječ je o osvježavajućem pivu, obogaćenom aromatičnim hmeljevima, objasnio je menadžer za proizvodnju piva Zagrebačke pivovare Daniel Verbanac.

- Ugodne je gorčine i karakterističnih voćnih nota kojima dominiraju fine arome citrusa, grejpa i marakuje. Svojom svježinom i izraženim hmeljnim karakterom vjerujemo kako će zadovoljiti i najzahtjevnije potrošače - dodao je Verbanac na sinoćnjem predstavljanju koje je privuklo i brojna poznata lica, među kojima su bili i poznato Žujino lice, glumac Goran Bogdan, nogometni reprezentativac Domagoj Livaković, kao i bivši član Vatrenih iz generacije 1998. Dario Šimić.

- Kontinuiranim inoviranjem našim kupcima uvijek želimo ponuditi nešto više, drugačije, novo i posebno. Zbog toga smo iskoristili dosadašnje iskustvo te znanje naših majstora pivara koji konstantno rade na novim i zanimljivim receptima te smo stvorili proizvod na koji smo jako ponosni - poručio je Ivan Šuvar, direktor marketinga i izvrsnosti brendova Zagrebačke pivovare, dodavši kako je Hoppy Lager namijenjen „svima koji vole isprobavati nove stilove piva”.

Inače, sinoć je okupljene svojim izvedbama zabavljao i poznati zagrebački bend Pips, Chips & Videoclips.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 10:05