Prestižno priznanje

Zagrebačka banka dobila je nagradu za najbolje privatno bankarstvo u Hrvatskoj u 2018.

Nagradu je u ime Zagrebačke banke, u srijedu u Londonu, preuzela Helena Ćorić
Andrea Tiberi, direktor Upravljanja iskustvom klijenata, Marketinga i Identiteta i komuniciranja, Yuri Bender, Editor-in-Chief of PWM Magazine, Helena Ćorić, direktorica Privatnog bankarstva Zagrebačke banke
 ZABA

Zagrebačka banka dobila je nagradu za najbolje privatno bankarstvo u Hrvatskoj u 2018. godini koju dodjeljuju časopisi Professional Wealth Management (PWM) i The Bankar, stoji u njihovom priopćenju.

Nagradu su u ime Zagrebačke banke, u srijedu u Londonu, preuzeli Helena Ćorić, direktorica Privatnog bankarstva i Andrea Tiberi, direktor Upravljanja iskustvom klijenata, Marketinga i Identiteta i komuniciranja. Ćorić je tom prilikom naglasila da je primiti nagradu od najrelevantnijih medijskih kuća u Europi velika čast.

- Nagrada potvrđuje našu kvalitetu i snagu koja je također prepoznata i među našim klijentima. Svakodnevno smo posvećeni pružanju najboljeg korisničkog iskustva klijentima, kroz individualan pristup, prilagođene proizvode i usluge te široki know-how kojim za njih stvaramo dodanu vrijednost", kazala je Ćorić.

Zaba, inače članica Grupe UniCredit, istu je nagradu primila i 2016. godine, a međunarodni je žiri, tada kao i sada, ocjenjivao banke na temelju kvalitete usluge privatnog bankarstva klijentima, ali i po kriterijima upravljanja portfeljem, raspodjele imovine, dubinskog snimanja, upravljanja rizicima, strategije rasta, službe za korisnike, etičkih faktora, poslovnih modela, razine zadržavanja osoblja i inovacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:57