Ekološka osviještenost

Vozni park Eko taxija bogatiji za električno vozilo: 'Cijenu vožnje nećemo mijenjati'

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

19.2.2019. u 13:35

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

19.2.2019. u 13:35

Eko Taxi

Jedinstveni dizajn, vožnja na struju i nepromijenjena cijena vožnje epiteti su kojima se krasi najnoviji dodatak voznom parku jednog od vodećih taksi prijevoznika u Hrvatskoj, Eko taxija. Zagrepčani će tako od danas imati priliku voziti se električnim automobilom marke Hyundai IONIQ i to po istoj cijeni kao i s ostatkom voznog parka Eko taxija.

Ovaj prvi ekološki taksi prijevoznik u Hrvatskoj svoje poslovne ciljeve u drugoj polovici prošle godine okrenuo je prema rebrandingu kompanije u kojem se posebno ističe modernizacija usluga te ekološka osviještenost kao nit vodilja, a kako ističu u kompaniji, postupno uvođenje električnih automobila jedan je od ciljeva poslovanja u budućnosti.

- Ekološka osviještenost i inovacije u kvaliteti usluge od samog su početka snažno utkani kako u naš brend tako i u naše poslovanje. Uvođenje električnog automobila u naš vozni park bio je jedan od logičnih smjerova u koje ulažemo, te u koje ćemo u budućnosti ulagati i više kako bismo našim korisnicima pružili kvalitetnu, brzu i sigurnu vožnju. Iako nabava električnih automobila zahtjeva znatna financijska ulaganja, naši korisnici to neće osjetiti jer cijena za njih bez obzira voze li se našim novim električnim automobilom ili nekim drugim vozilom iz naše flote ostaje jednaka i nepromijenjena, rekao je Mislav Munivrana, direktor Eko taxija.

Tagovi