Odluka skupštine dioničara

Riz-odašiljači napuštaju Maksimir i sele, Uprava dobila zadatak pronaći kupca za zemljište

AUTOR:

OBJAVLJENO:

3.9.2018. u 10:32

AUTOR:

OBJAVLJENO:

3.9.2018. u 10:32

Zagreb, 310812.
Bozidareviceva 13.
Ispred tvornice RIZ odasiljaci doslo je do malog incidenta jer nepoznati covjek nije pustio predsjednika uprave RIZ-a Robert Inkreta na sjednicu malih dionicara i sindikalista.
Gospodin Inkret pozvao je policiju koja sada dezura ispred RIZ-a gdje traje sastanak.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Goran Mehkek / CROPIX

Sjedište Riz-Odašiljača u Božidarevićevoj 13

Riz-Odašiljači napuštaju dugogodišnje sjedište i proizvodnu lokaciju u Božidarevićevoj 13 u zagrebačkom Maksimiru, odlučeno je na glavnoj skupštini dioničara održanoj krajem prošloga tjedna.

Skupština je zadužila upravu da pripremi proces preseljenja proizvodnog pogona sa sjedišta u zagrebačkoj Božidarevićevoj 13 na novu lokaciju, izvijestili su u ponedjeljak iz Riz-Odašiljača.

U priopćenju se navodi da je usvojen protuprijedlog većinskog dioničara Centra za restrukturiranje i prodaju (CERP) za Odluku o pokretanju odobrenja direktoru za pokretanje postupka preseljenja s aktualnog sjedišta na novu lokaciju.

Taj će proces obuhvatiti izradu elaborata preseljenja proizvodnog pogona na novu lokaciju zajedno sa zaposlenicima koji su upoznati s procesom proizvodnje i proizvodnim programom i s vanjskim suradnicima, kao i pronalazak zemljišta za novu lokaciju koje će  zadovoljiti sve potrebe preseljenja proizvodnog pogona, u skladu s tim elaboratom.

Uprava Riz-Odašiljača ovlaštena je pronaći kupca za nekretninu u Zagrebu, Božidarevićeva 13., nedaleko šume Maksimir, kao i novo zemljište. Nakon što se pronađe kupac za nekretninu u Božidarevićevoj, odnosno pogodno zemljište za preseljenje pogona, uprava je ovlaštena sklopiti kupoprodajne ugovore. 

Na skupštini su usvojena financijska izvješća za prošlu godinu, izvješće uprave o stanju društva za 2017. godinu, kao i  izvješće nadzornog odbora.

Usvojena je i odluka o pokriću gubitka iz 2017. godine te odluka o davanju razrješnice upravi - direktoru društva za lanjski rad, a razrješnicu je dobio i nadzorni odbor.

Tagovi