Novac.hr

Redizajn Snapchata nije se svidio ni supruzi direktora, Viktorijinoj anđelici Mirandi Kerr

Miranda je Evanu Speiegelu rekla: 'Pobogu, što radiš?' i tako ga pripremila na loše kritike
Miranda Kerr prošle se godine udala za direktora Snapchata
 Profimedia, Target Press

Direktor Snapchata Evan Spiegel i dalje je suočen s kritikama javnosti i padom vrijednosti na burzi zbog omraženog redizajna aplikacije, a sada je otkrio da se sporne promjene nisu svidjele niti njegovoj ženi, Viktorijinoj anđelici Mirandi Kerr. Kako piše CNBC, reakcija javnosti nije ga previše iznenadila jer je prije vidio njenu.

- Njeno prvo pitanje bilo je: pobogu, što radiš? Odmah sam znao da kritike neće biti toliko dobre – otkrio je Spiegel.

Protiv redizajna popularne aplikacije javno je progovorila i Kylie Jenner čija je objava gurnula vrijednost dionice u ponor. Iako se Snapchat na burzama malo oporavio i trenutno vrijedi 12,8 dolara po dionici, i dalje je 17 posto ispod prvotno procijenjene vrijednosti. Spiegel je naposljetku priznao kako su kritike imale smisla i zbog toga je Snapchat ponovo doživio neke promjene, a nada se da će ponovo zadobiti povjerenje javnosti.

Tvrtka Snap Inc., u čijem je vlaništvu popularna aplikacija Snapchat, u prva četiri mjeseca ove godine zaradila je najmanje ikad, a vijest o tome je objavljena tek par mjeseci nakon što je direktoru kompanije Evanu Spiegelu isplaćen bonus od nevjerojatnih 637 milijuna dolara. Riječ o trećem najvećem bonusu isplaćenom direktoru neke kompanije ikad, no valja napomenuti da nije čudno da se takve isplate događaju nakon što kompanija pusti dionice u prodaju.

No, bonus je isplaćen u nezgodnom trenutku, taman kada su izašli podaci o tome da su prošle godine izgubili 3,4 milijardi dolara, čemu je kumovala objava Kylie Jenner “koristi li itko više Snapchat”, nakon čega je tvrtka na burzi izgubila 1,2 milijarde dolara, i skandal s Rihannom, kada je Snapchat objavio reklamu s pitanjem biste li radije udarili Rihannu ili ošamarili Chrisa Browna. Pjevačica s Barbadosa, koju je Chris Brown brutalno pretukao oglasila se i upitala Snapchat što im je to trebalo, nakon čega je tvrtka izgubila još 800 milijuna dolara na burzi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:19