Najskuplja dosad

Raskošna vila slavnog američkog glumca Brucea Willisa prodaje se za 33 milijuna dolara

Ovo je najskuplja nekretnina s područja Karipskog otočja koja je ikada stavljena na prodaju
Vila Bruce Willisa
 Profimedia, Mega Agency

Vila američki glumac Bruce Willisa, poznatijeg po ulogama u filmovima Umri muški, Peti element, RED, ali i brojnim drugima, prodaje se za 33 milijuna dolara. Kako navodi CNBC, ovo je najskuplja nekretnina s područja Karipskog otočja koja je ikad stavljena na prodaju.

'Kuću svojih snova' kako je naziva poznati glumac, sagradio je 2004. godine na Parrot Cay otoku. On svakako nije jedina javna osoba koja je na tom otoku odlučila napraviti svoju oazu mira.

Tako su se u njegovom susjedstvu smjestile kuće i drugih poznatih poput one modne dizajnerice Donne Karan, supermodela Christie Brinkley i gitarista Rolling Stonesa Keitha Richardsa.

Ova raskošna vila od tri odvojene kuće prostire se na 1.672 četvorna metra. Tu su još smještena četiri bazena, dječje igralište, voćnjak, prostorije za vježbanje, te suhi vez za privatnu jahtu. Unutar kuća nalazi se 11 spavaćih soba i 12 kupaona.

Glavnu kuću okružuje 631 četvorni metar terasnog prostora i glavni bazen od 232 četvorna metra. Dnevni boravak s otvorenim pogledom na ocean i glavna spavaća soba smještene se na drugom katu kuće, a uz njih tu je još i raskošna kupaona s luksuznom tuš kabinom i kadom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:53