'Vatreni' ugođaj

Premijer Plenković kupovao u Konzumu na 'Britancu' pa se slikao sa zaposlenicima

Konzum je dao odriješene ruke rukovoditeljima da urede trgovine u čast Vatrenima
Premijer Plenković sa zaposlenicima Konzuma
 Novac.hr

Nakon što je obišao manifestaciju 'Naše domaće, sada i ubuduće' koja se održavala na Europskom trgu u Zagrebu premijer Andrej Plenković krenuo je kući i oko 16 sati zaustavio se obaviti kratki šoping u Konzumovoj trgovini na Britanskom trgu i, kako tvrde kupci koji su se također tada zatekli u toj prodavaonici, ugodno iznenađen kako je dekoriran prostor, pa se na kraju i slikao sa zaposlenicima Konzuma.

Naime, taj je trgovački lanac dao odriješene ruke svojim rukovoditeljima da prigodno urede trgovine u čast Vatrenima. Tako da se povrće slagalo u šahovnice, pekli kolači i ukrašavali crveno- bijelo, objesile zastave, plakati, prigodni natpisi...

Novac.hr
Premijer Plenković sa zaposlenicima Konzuma

Predsjednika Vlade, tvrde oni koji su bili u to vrijeme u trgovini, oduševilo je kako su prodavaonicu na Britancu uredili zaposlenici koji su svoje 'uniforme' upotpunili s kravatama na šahovnicu. Postavljao je dosta pitanja i na kraju se s njima slikao, stavivši također kravatu na crveno- bijele kockice koju su mu poklonili radnici Konzuma, da pokaže da je i on dio tima.

Novac.hr
Konzum na Britanskom trgu je uređen u znaku podrške 'Vatrenima'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:08