Novi član

Poznati lanac hotela Hilton proširuje ponudu otvaranjem novog resorta na Jadranu

Resort će imati 132 sobe i 66 apartmana uz balkone ili terase s pogledom na Kvarnerski zaljev
Novi Hilton Costabella Beach Resort & Spa
 Hilton Costabella Beach Resort & Spa

Hilton Hotel najavio je planove za otvaranje novog resorta na jadranskoj obali. Potpisivanjem ugovora s tvrtkom JTH Costabella d.o.o. o upravljanju imovinom novi objekt bit će smješten na sjevernom Jadranu, između Opatije i Rijeke.

- Turizam u Hrvatskoj doživljava snažan uzlazni trend. Prema posljednjim statističkim pokazateljima, Hrvatska je prošle godine ostvarila više od 18 milijuna dolazaka što je porast od 7% u usporedbi s 2017. godinom. Predviđa se da će se trend nastaviti kako turisti otkrivaju Rijeku, koja je proglašena Europskom prijestolnicom kulture 2020. Hilton Costabella Beach Resort and Spa bit će jedan od najvećih razvojnih projekata u regiji te predstavlja izvrstan dodatak brendu Hilton Hotels & Resorts u Europi. - izjavio je Patrick Fitzgibbon, viši potpredsjednik za razvoj u regiji EMEA.

Izgradnja je već započela, a resort će imati 132 sobe i 66 apartmana uz balkone ili terase s pogledom na Kvarnerski zaljev. Također, gosti će imati pristup privatnoj pješčanoj plaži kao i bogatom wellness sadržaju koji uključuje dva bazena, veliki spa, sportske sadržaje i fitness centar. Uz to, gostima će na raspolaganju biti i šest restorana, beach bar te restoran na krovu, koji će gostima omogućiti uživanje u prekrasnom pogledu na more.

- Uzbuđeni smo što ulazimo u naše prvo partnerstvo s Hiltonom, proširujući ponudu hotela u Hrvatskoj te se radujemo dolasku prvih gostiju – izjavio je Jaroslav Tresnak, suvlasnik tvrtke JTH Costabella d.o.o.

Globalno, Hilton ima više od 200 odmarališta u najtraženijim svjetskim destinacijama. U Europi će se Hilton Costabella Beach Resort & Spa pridružiti više od desetak odmarališta u zemljama kao što su Švicarska, Austrija, Malta, Francuska, Italija, Poljska i Španjolska.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:17