Potpuna obnova

Poznati hoteli u Crikvenici i Selcu turiste će ove sezone dočekati u potpuno novom ruhu

Hotelska kuća Jadran ulaže u pripremu sezone 130 milijuna kuna, što je samo dio ukupnih planiranih ulaganja idućih godina

Poznati hoteli u Crikvenici i Selcu u potpuno novom ruhu dočekat će goste ove sezone. Naime, hotelska kuća Jadran ulaže u pripremu sezone 130 milijuna kuna. Pohvalili su se da je pri kraju obnova 115 soba u hotelu Omorika u Crikvenici te da je preuređen restoran.

Također, Paviljoni Ad Turres dočekat će ovogodišnje goste u potpuno novom izdanju. Preuredilo se 13 paviljona s po 27 soba, a uskoro će biti završeni i radovi na preuređenju centralnog restorana.

“Pripreme za novu sezonu su u punom jeku i želimo iskoristiti vrijeme koje nam je na raspolaganju da što više naših objekata preuredimo i osvježimo”, ističe predsjednik Uprave Jadrana d.d. Goran Fabris, koji je vođenje tvrtke preuzeo lanjske godine. “Tamo gdje stanemo s uređenjem nastavit ćemo na jesen, jer želimo biti među vodećim hotelijersko-turističkim tvrtkama na Jadranu.”

Preuređena soba hotela Omorika

A ovih 130 milijuna kuna ulaganja predstavlja samo dio ukupnih planiranih ulaganja idućih godina, ističu u ovoj tvrtki: "Hotelsko poduzeće Jadran d.d. iz Crikvenice doživljava novi poslovni uzlet, otkako su dva obvezna mirovinska fonda PBZ Croatia osiguranje d.d. i Erste plavi d.d. prošle godine kupili od države većinski paket dionica za oko 200 milijuna kuna, te odlučili u doglednoj budućnosti uložiti oko 450 milijuna kuna. Trenutno se radi na više objekata iz sastava tog vodećeg hotelijerskog poduzeća na crikveničkoj rivijeri, kako bi se optimizirali smještajni kapaciteti i ponuda smještaja i usluga podigla na višu razinu", poručili su u crikveničkoj hotelskoj kući.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:55