Peta generacija

Otvorene prijave za Startup Factory - startupi mogu osvojiti više od pola milijuna kuna!

Prijaviti se mogu timovi ili novi startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od dvoje do sedmero članova
Startup Factory
 Zicer

I u ovim izazovnim vremenima Grad Zagreb nastavlja podržavati mladi poduzetnički duh. Petoj generaciji inovativnih razvojnih timova i tehnoloških startupova otvara se nova prilika za rast kroz Startup Factory, višestruko nagrađivani model ZICER-ovog predakceleracijskog programa.

Prijave za Startup Factory su i službeno otvorene, a osim što domaći startupi tu mogu ostvariti jaku edukacijsku, mentorsku, promocijsku i infrastrukturnu podršku, najboljim timovima Grad Zagreb će i ove godine osigurati bespovratnu financijsku potporu iz fonda ukupne vrijednosti od 550.000 kuna.

Pobjednici programa bit će izabrani početkom prosinca na međunarodnoj startup konferenciji Zagreb Connect.

Prijaviti se mogu timovi ili novi startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od dvoje do sedmero članova komplementarnih znanja. Prijave su otvorene do 20. rujna 2020. putem web stranice startupfactory.zicer.hr.

- Rezultati znanstvenog rada koji su stvoreni na sveučilištima i u istraživačkim organizacijama imaju jak tržišni potencijal. Bitno ih je prepoznati i podržati. Kada se komercijaliziraju, postaju dostupni i time posredno i neposredno unapređuju živote. Proboj na tržište znanstvenom projektu osiguravaju održivost i povećavaju potencijal za novi rast. Ponosan sam što smo kroz protekle Startup Factory generacije radili s hrvatskim znanstvenicima kojima smo pomogli u stjecanju poduzetničkih kompetencija. Pozivam akademsku zajednicu da se i ove godine uključi u Startup Factory. Zajedničkim znanjima možemo pokrenuti tržište! – kaže Frane Šesnić, direktor ZICER-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 06:18