'U zdravom tijelu - zdrav duh'

Opatijski Amadria Park hotel s poznatim trenerom pokrenuo projekt aktivnog odmora

Izvršni koordinator marketinga naglasio je da je taj projekt novi trend i novi turistički proizvod za koji vjeruju da će se nastaviti razvijati.
Aktivni vikend u Amadria Parku s Marijem Mlinarićem
 Boško Knežević

Prošloga vikenda u Opatiji završen je drugi aktivni vikend u Amadria Park hotelima s poznatim hrvatskim trenerom i kineziologom Marijem Mlinarićem. Radi se o projektu Amadria Parka i Marija Mlinarića u sklopu kojega ljubitelji njegovih treninga i zdravog načina života u periodu od 15. do 17. studenog te od 29. studenog od 1. prosinca uživali u aktivnom odmoru uz sport, trening, zabavu, izlete i relaksaciju.

Izvršni koordinator marketinga Amadria Parka Ivan Sarajlić naglasio je da je taj projekt novi trend i novi turistički proizvod za koji vjeruju da će se nastaviti razvijati.

„Ova regija pruža savršene mogućnosti tijekom cijele godine. Stoga smo pokrenuli projekt Aktivni odmor uz MM Trening u Amadria Parku. Prvi smo u ovakvom projektu, reakcije su pozitivne, razvijamo ga s ciljem da aktivan vikend postane aktivan tjedan. Uvijek podržavamo i podržavat ćemo projekte poput ovoga jer su zdrave navike, motivacija i sportske aktivnosti put prema kvalitetnijem i zdravijem životu. Gosti uživaju i u sportskim aktivnostima na nekim od najatraktivnijih lokacija u Opatiji, ali i u okruženju, a iduće godine pripremamo i nova iznenađenja.“, istaknuo je Ivan Sarajlić.

Boško Knežević
Aktivni vikend s Marijem Mlinarićem u Amadria Parku

Sudionici su na ovaj način nešto kvalitetno učinili za sebe i svoje zdravlje. Dan su započinjali motivacijskom radionicom, jutarnjim treninzima, stretchingom, te nordijskim hodanjem i jahanjem po prekrasnim stazama opatijskog zaleđa. Nakon nordijskog hodanja i jahanja, gosti su se opuštali u wellness oazi Grand Hotela 4 Opatijska Cvijeta. Također,su s trenerom uživali u ostalim aktivnostima kao što je roštilj u prirodi, turnir u boćanju, degustacijama čokolade i posjetu opatijskim adventskim programima.

„S Amadria Parkom surađujem već dvije godine. Počelo je sa sada već tradicionalnim Tjednom pobjednika, u kojem pobjednici online izazova uživaju u aktivnom sedmodnevnom odmoru uz MM Trening u Amadria Parku. Opatija i njezina okolica nude savršene uvjete za razne vrste aktivnog odmora. Aktivni odmor uz MM Trening u Amadria Parku u Opatiji od sada je u ponudi za sve goste hotela.“, rekao je Mario Mlinarić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:11