Bonusi

Lošinjska Jadranka grupa nagrađuje zaposlenike božićnicom od 2.500 kuna

Osim božićnice, Jadranka i ove godine svojim zaposlenicima osigurava dar za djecu do 15 godina u vrijednosti od 600 kuna
Zaposlenici Jadranka grupe
 Jadranka grupa

Jadranka grupa, jedno od najvećih turističko-trgovačkih društava u Hrvatskoj, i ovu godinu zaključuje lijepim iznenađenjem za svoje zaposlenike. U blagdanskom duhu darivanja, marljiv rad i trud svojih zaposlenika nagrađuju izdašnom božićnicom u iznosu od čak 2.500 kuna. Ovaj dodatak uz plaću finalna je potvrda kvalitetnog rada svih zaposlenika.

U ovoj lošinjskoj kompaniji cijele godine prate se plaće, rezultati i zadovoljstvo zaposlenika kako bi im se pružili najbolji mogući uvjeti za rad. Zanimljivo je istaknuti da su božićnicu dobili i stalni zaposlenici i stalni sezonski zaposlenici, a svi ostali proporcionalno trajanju njihovog radnog odnosa. Osim božićnice, Jadranka i ove godine svojim zaposlenicima osigurava dar za djecu do 15 godina u vrijednosti od 600 kuna.

„Mi u Jadranka grupi čvrsto vjerujemo da jedino kontinuirani trud i rad mogu donijeti napredak, ali isto tako smatramo da ih treba prepoznati i nagraditi. Izrazito smo ponosni na svoje zaposlenike i uspjehe koje smo zajedno ostvarili u protekloj godini. Vodimo se mišlju da je zadovoljstvo zaposlenika jednako bitno, kao i zadovoljstvo naših gostiju i kupaca.“, rekao je Sanjin Šolić, predsjednik Uprave Jadranka grupe.

Uz beneficije kao što su dodaci na plaću, Jadranka grupa brine o usavršavanju i edukaciji svojih zaposlenika pa tako na svim razinama ulaže višemilijunske iznose za njihov razvoj. Mogućnosti dodatne edukacije su brojne – od in-house radionica i interne Gastro Akademije do vanjskih programa edukacije za specijalizirana zanimanja, poput conciergea, sommeliera, barmena i batlera.

Jedan od značajnijih poteza ovog turističko-trgovačkog društva s Lošinja je i uređenje objekta za smještaj sezonskih zaposlenika. Ulaganje u objekt za smještaj zaposlenika, koji uređenjem prati nivo kvalitete hotela 4*, prva je takva investicija na otoku Lošinju, a izuzetno je važna zbog osiguranja kvalitetnog smještaja. Uvjeti rada koje nudi Jadranka odličan su poticaj svima zainteresiranima za rad u turizmu – posebice tijekom ljetnih mjeseci.

O tome koliko Jadranku cijene njeni zaposlenici, svjedoči i činjenica da njihov broj raste svake godine. Jadranka grupa trenutačno zapošljava gotovo 800 stalnih djelatnika, a za vrijeme turističke sezone ta brojka se popne na oko 1.700 djelatnika, što ih čini najvećim poslodavcem na Lošinju i Cresu. U Jadranka hotelima, jednoj od tvrtki kćeri Jadranka grupe, broj zaposlenika u proteklih 10 godina se udvostručio. Posljedica toga je i sve veći broj domaćih i stranih turista koji svake godine pristižu na Lošinj te izvanhotelski sadržaji kojima se turistička sezona na Lošinju nastoji produžiti na cijelu godinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 22:52