Za Dan pobjede

Kako rade trgovine? Pet centar, kao i City Centar One normalno, a Spar i Lidl skraćeno

Konzum je obavijestio kupce da će njegove trgovine u nedjelju raditi skraćeno
Lidl, Spar i Konzum
 Luka Gerlanc / Goran Mehlek / Hanza Media

Većina SPAR trgovina će u nedjelju na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti raditi skraćeno, ali nekolicina poslovnica uopće neće raditi. Iz uprave kupce mole za razumijevanje te ih pozivaju da na službenim internetskim stranicama provjere radno vrijeme svoje najbliže trgovine.

Konzum je također najavio da će njegove trgovine u nedjelju raditi skraćeno. Njihove manje poslovnice radit će do 13 sati, dok će velike trgovine u turističkim mjestima raditi regularno, uglavnom cijeli dan.

Lidl je svoje kupce obavijestio da će 5. kolovoza raditi do 14 sati, s iznimkom u onim poslovnicama koje se nalaze u turistički posjećenim mjestima, dok će Kaufland će normalno, do 20 sati.

Trgovački centar City Centar One, na svojim je službenim stranicama objavio da će sve njegove poslovnice na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti raditi regularno, uz iznimku pojedinih trgovina poput Hrvatske pošte i ERSTE banke koje su odlučile zatvoriti svoja vrata. Arena centar radi redovnim radnim vremenom.

Pet centar je na službenom Facebook profilu svoje kupce obavijestio da će u nedjelju raditi u punom radnom vremenu do 19 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 16:00