Nastavak trenda

JYSK diže plaće zaposlenicima u Hrvatskoj, najveća povišica za one s najmanjim primanjima

Odvojit će za to dodatnih 1,8 milijuna kuna na godišnjoj razini

Međunarodni prodajni lanac JYSK povećat će plaće svojim zaposlenicima u Hrvatskoj za u prosjeku 11 posto, stoji u priopćenju danskog trgovačkog lanca. Odvojit će za to dodatnih 1,8 milijuna kuna na godišnjoj razini.

Povećanje će na svojoj plaći osjetiti 73 posto zaposlenika, od ukupno 350 u 42 trgovine diljem Hrvatske, a najveću će povišicu, od 25 posto, dobiti zaposlenici s najnižim primanjima, kažu iz tvrtke.

- Zaposlenici su nam na prvom mjestu, a njihovo zadovoljstvo važno je za dugoročni poslovni uspjeh. Povezanost i lojalnost naših zaposlenika oduvijek je bila jaka. To je vrijednost JYSKa koju želimo nastaviti graditi kroz ovako pozitivne pomake, izjavila je Jadranka Čulo Petrovčić, voditeljica ljudskih potencijala u JYSK Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Srbija.

JYSK je osnovan 1979. godine u Danskoj, a danas posluje s više od 2.600 trgovina u 50 zemalja širom svijeta. JYSK Nordic pokriva 20 tržišta, među kojima su i Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Slovenija i Srbija. Godišnji promet Grupacije JYSK je oko 3,12 milijardi eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 20:21