Sretni dobitnik

INA uručila glavnu nagradu u igri „Natoči i osvoji“: Policajac iz Bilja dobio BMW 520d

U ovoj nagradnoj igri sudjelovalo je čak 360.000 vozača
Luka Marinović i Darko Markotić
 Tomić & Co

Luka Marinović, 23-godišnji policajac iz Bilja, najsretniji sudionik Inine nagradne igre „Natoči i osvoji“, preuzeo je 20. prosinca na benzinskom servisu u zagrebačkoj Miramarskoj ulici ključeve glavne nagrade – tamnoplavog BMW 520d s paketom opreme M Sport - iz ruku Darka Markotića, operativnog direktora Usluga kupcima i maloprodaje u Ini.

„INA cijeni i stoga kroz brojne nagradne igre i natječaje nagrađuje vjernost svojih kupaca. Čestitam najsretnijem dobitniku i ujedno zahvaljujem tvrtki Tomić & Co., našem partneru u ovoj nagradnoj igri, u kojoj je sudjelovalo čak 360.000 vozača. To je najveći broj sudionika u posljednjih desetak godina.“

Osim glavne nagrade BMW 520d, sretnim je dobitnicima podijeljeno i 15 INA kartica u vrijednosti od 2000 kuna. U nagradnoj igri koja je trajala od 24. rujna do 9. prosinca sudjelovali su svi koji su na Ininim maloprodajnim mjestima natočili gorivo, odnosno kupili u trgovini robu u vrijednosti 250 kuna ili više, a zatim poslali SMS s ključnom riječi INA.

Tomić & CO
Luka Marinović s BMW-om 520d

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 02:40