Cijene trud

I Imperial Riviera nagrađuje svoje radnike s 500 kuna za uspješno odrađen prvi dio sezone

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

2.8.2019. u 12:23

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

2.8.2019. u 12:23

Valamar Riviera // Press

Valamar Collection Imperial Hotel

Imperial Riviera će, kako bi dodatno nagradila svoje zaposlenike, isplatiti posebnu nagradu za uspješno odrađeni prvi dio turističke sezone, najavljeno je iz te turističke kompanije.

Kako je pojašnjeno, za zaposlenike Imperial  Riviere koji su bili u radnom odnosu na dan 31. srpnja, te su u srpnju radili najmanje pola mjeseca, isplatit će se nagrada za sezonu u neto iznosu od 500 kuna. Nagrada za sezonu u istom iznosu isplatit će se i svim studentima i učenicima koji su radili najmanje dva tjedna u srpnju. Nagrade će biti isplaćene u kolovozu s plaćom/naknadom za mjesec srpanj.

„Imperial Riviera jedna je od deset najvećih turističkih kompanija u Hrvatskoj u kojoj je trenutno zaposleno više od tisuću djelatnika. Naše vrijedne zaposlenike želimo i dalje motivirati u uspješnom radu te smo ih odlučili i dodatno nagraditi za odlično odrađen posao za prvi dio sezone“, izjavio je Vlado Miš, predsjednik Uprave Imperial Riviere d.d.

Podsjetimo, Nakon uspješno završenog procesa pripajanja Hotela Makarska rapskom Imperialu, od 28. lipnja hotelske kuće Imperial i Makarska posluju pod novim imenom.

Imperial Riviera u svom portfelju ima devet hotela i ljetovališta i dva kampa, s ukupno 3.618 smještajnih jedinica i kapacitetima za oko 9.000 gostiju.