Promo

Httpool i IMS uspješno završili osmo izdanje IMS Executive Programa u Izraelu

Ovaj event se po prvi put održao u Izraelu, te ga je posjetilo više od 30 profesionalaca
IMS Executive Programa
 Httpool

Httpool je zajedno sa svojim partnerom, tvrtkom IMS (Internet Media Services), završio osmo izdanje IMS Executive programa, eventa posvećenog edukaciji, networkingu, inovacijama, razvoju novih trendova, i razmjeni znanja među managerima vodećih globalnih kompanija u digitalnoj industriji.

Ovaj event se po prvi put održao u Izraelu, te ga je posjetilo više od 30 profesionalaca iz poznatih globalnih kompanija poput, među ostalima, McDonald’sa, AB InBeva, Telefonice, Grupo Posadas, Mail.RU, Renaulta, Hyundaija, Banco Azteca.

- Želio sam se zahvaliti Httpoolu i IMS-u za ovo iskustvo ovdje u Izraelu – ova, vrlo inspirativna, vizija inovacija sa stalnim unaprjeđenjem samog sebe i svi ovi primjeri o tome koliko se puno može napraviti s uistinu malo, je nešto što bi trebali prenijeti u naše kompanije i živote. Ja uistinu odlazim s puno toga naučenog i nadam se da možemo bar dio toga donijeti kući budući da je ovo stvarno bilo jedinstveno i nezaboravno iskustvo – zauvijek sam zahvalan - komentirao je Guido Lofiego, Marketing direktor, AB InBev.

IMS Executive Program je mjesto spajanja dosada više od 250 kompanija i 500 profesionalaca sudionika i stvarni je odraz Httpoolove posvećenosti trajnoj edukaciji.

- Program nije dizajniran samo za moju industriju, već otvara pregršt opcija za daljnji razvoj. Preporučujem IMS Executive Program kako bi se povezali s ovom grupom ljudi i vratili se kući s novom perspektivom života – dodao je Luiz Marcelo Da Costa, Digital direktor McDonaldsa.

Program je dao priliku sudionicima da shvate kako je Izrael izgradio naciju baziranu na potrebama, vrijednostima i karakteru; što je bio i zajednički nazivnik tijekom svih posjeta. Javier Barrera, CMO Grupo Posadas, je rekao: “Ovaj event je dosada daleko najbolji event u životu na kojem sam sudjelovao a imao sam priliku posjetiti mnoge forume. Jednom riječju: bilo je iznimno. Iz perspektive inovacije, kulture i genetike, naučili smo neopisive stvari.”

Na kraju, Httpool i IMS su zatvorili 8.izdanje IMS Executive Programa. Nakon izdanja na Stanford poslovnoj školi i na Singularity Univerzitetu, uspješno je završen i ovaj program u Izraelu.

- Za osmo izdanje našeg programa, željeli smo napustiti format učionice i pružiti našim sudionicima jedinstveno iskustvo u kojem iz prve ruke mogu vidjeti mnoge primijenjene inovativne, poduzetničke i tehnološke koncepte u kompanijama, proizvodima ili projektima. Oduševljeni smo dinamikom i interakcijom generiranom tijekom programa. Ovi inspirativni dani nam pomažu da nastavimo razvijati bliski odnos između digitalnih platformi, brendova, njihove publike i postojećih tehnoloških trendova - zaključio je Aljoša Jenko, CEO Httpoola.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 01:25