Forum u Dubrovniku

Hotel Valamar Dubrovnik potvrdio status lidera u poslovnom turizmu

Tijekom četiri dana foruma, održano je preko 4.500 individualnih sastanaka
Valamar Dubrovnik potvrdio status lidera u poslovnom turizmu
 Valamar Dubrovnik

U Dubrovniku je danas održano dvanaesto izdanje prestižnog foruma kongresne industrije Meeting & Incentive Forum (M&I Forum), na kojoj je sudjelovalo preko 700 profesionalaca kongresne industrije.

Na završnom skupu specijaliziranom za MICE poslovanje (meeting, incentive, congress, exhibition), Hotel Valamar Lacroma Dubrovnik bio je domaćin više od 160 hotelijera te više od 300 agenata iz cijele Europe. Valamarov kompleks u Dubrovniku zahvaljujući visokoj kvaliteti objekta i usluge, kao i kapaciteta koji omogućavaju organizaciju aktivnosti poput teambuildinga i gala večeri, podružnica nudi širok spektar mogućnosti za MICE poslovanje.

- U poslovnom smislu, M&I Forum je otvorio vrata Dubrovnika za potencijalne nove poslove u narednim godinama za osebujno MICE poslovanje gdje još ima puno mjesta za unaprjeđenje promocije, istaknula je Marilka Tovarac, voditeljica MICE prodaje u dubrovačkoj podružnici Valamar Riviere, dodavši kako je hotel dobio pregršt pohvala za organizaciju i uslugu od strane foruma.

Sup je zamišljen kao četverodnevna manifestacija tijekom koje hotelijeri imaju dogovorene individualne sastanke s potencijalnim kupcima tj. agencijama.

- Hotel Valamar Lacroma Dubrovnik smo odabrali za ovogodišnje izdanje foruma upravo zato što je već tri godine za redom prepoznat kao vodeći hotel specijaliziran za poslovne goste, rekla je direktorica operacija u agenciji Worldwide Events koja je organizirala forum, Paula Jurvanen.

Tijekom četiri dana foruma, održano je preko 4.500 individualnih sastanaka, čime se još jednom dokazalo da je Dubrovnik idealna lokacija za budući razvoj MICE tržišta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:19