Promjene u upravi

Fabris Peruško smijenio Irenu Weber

AUTOR:

OBJAVLJENO:

14.10.2019. u 14:06

AUTOR:

OBJAVLJENO:

14.10.2019. u 14:06

Zagreb, 200518.
Izvanredni povjerenik za Agrokor Fabris Perusko i njegova zamjenica Irena Weber dali su izjavu za medije u sjedistu Agrokora.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Boris Kovačev / CROPIX

Fabris Peruško i Irena Weber

"Na današnjoj sjednici Upravnog odbora Fortenova grupe donešena je odluka o opozivu Irene Weber s mjesta izvršne direktorice u Fortenova grupi, te gospođa Weber prestaje obnašati dužnosti u Fortenova grupi", priopćeno je iz te kompanije.  

“Zahvaljujem gospođi Weber na iznimnom doprinosu koji je dala postizanju nagodbe vjerovnika Agrokora i formiranju Fortenova grupe, kao zamjenica izvanrednog povjerenika i kao izvršna direktorica u novoj kompaniji. Gospođa Weber je podnijela velik dio tereta izuzetno teškog procesa zaključenja postupka izvanredne uprave u Agrokoru te je znatno doprinijela njegovom uspjehu. Također, odigrala je važnu ulogu u ustroju i organizaciji Fortenova grupe. Na tome joj u svoje osobno ime, kao i u ime svih ključnih dionika iskreno zahvaljujem, a u ime Upravnog odbora želim joj puno uspjeha u daljnjem radu”, ustvrdio je tim povodom glavni izvršni direktor Fortenova grupe Fabris Peruško.