Radna vremena

Evo kako na Dan antifašističke borbe i Dan državnosti rade trgovine i šoping-centri

Gotovo svi trgovački lanci, prema dostupnim informacijama, bit će otvoreni i raditi većinu dana
Lidl, Spar i Konzum
 Luka Gerlanc / Goran Mehlek / Hanza Media

Prodavaonice Konzuma za državne praznike 22. i 25 lipnja u velikoj većini bit će otvorene. Neke će raditi skraćeno, prema nedjeljnom radnom vremenu dok će neke biti otvorene cijeli dan do 21 sat. Detaljni raspored svih prodavaonica potražite ovdje.

Lidl će također svoja vrata imati otvorena na Dan antifašističke borbe te Dan državnosti, a u turističkim mjestima na Jadranu mnoge će raditi od 7 ili 8 ujutro pa sve do 22 ili 23 sata. Detaljan raspored je na poveznici.

Sparove prodavaonice radit će, a radna vremena ovisit će o lokaciji. Slično kao i s Lidlom, u turističkim destinacijama uglavnom su otvorene do kasno navečer.

Iz Plodina nisu objavili posebna radna vremena povodom državnih praznika pa je za očekivati da će njihove prodavaonice biti otvorene prema nedjeljnom radnom vremenu (od 7 do 22 sata), odnosno prema radnom vremenu trgovačkih centara u kojima se nalaze i njihovi dućani.

Slična je situacija i s Kauflandom, neke će poslovnice raditi skraćeno do 14 sati, dok će neke biti otvorene sve do 20 odnosno 21 sat. Konkretna radna vremena prodavaonica prema lokacijama pogledajte ovdje.

Prodavaonice Tommyja bit će otvorene od 7 sati, a zatvarat će se ovisno o lokaciji u 13, 14, 20, 20:30, 21, 21:30 i 22 sata. Jedine dvije prodavaonice koje će danas te u ponedjeljak ostati zatvorene su ona u Rijeci na Trgu Ivana Koblera te u Šibeniku u ulici Ante Šupuka.

Radna vremena prodavaonica drogerijskog lanca dm razlikuju se ovisno o lokaciji, neke neće raditi, neke će imati skraćena radna vremena, dok će mnoge biti otvorene kao i redovnim radnim danom.

Shopping centri su otvoreni, a evo radnih vremena nekoliko većih:

Arena Centar Zagreb radi redovnim radnim vremenom.

Prodavaonice u Avenue Mallu u Zagrebu radit će od 10 do 21 sat, dok će Konzum, Müller, dm i bio&bio raditi od 9 do 21. iNovine će biti otvorene do 23 sata.

City Center one West i East u Zagrebu te City Center one Split radit će prema redovnom radnom vremenu.

King Cross u Zagrebu radit će od 9 do 21 sat (Interspar u sklopu centra od 8 do 21).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:51