Atraktivna lokacija

Država iznajmila prostor bivšeg Kompasa: Automehaničar pobijedio 'kraljicu obrva'

AUTOR:

  • Lea Balenović

OBJAVLJENO:

5.7.2019. u 14:39

AUTOR:

  • Lea Balenović

OBJAVLJENO:

5.7.2019. u 14:39

zagreb 28.06.2007.
gajeva 6
gradski prostori dodjeljeni udrugama na koristenje
turisticka agencija kompas
foto elvir tabakovic / CROPIX
CROPIX

Poslovni prostor u Gajevoj 6

Za poslovni prostor propale turističke agencije Kompas na atraktivnoj lokaciji u Gajevoj 6 u samom centru Zagreba stiglo je čak 25 ponuda, a daleko najviše ponudila je Strmo trgovina.

Ta je mlada zagrebačka kompanija za popravak motornih vozila i motocikala u vlasništvu Tomislava Strme za mjesečni najam državnog prostora koji se proteže površinom 86,90 kvadrata ponudila šest puta više nego što je bila početna cijena. S ponuđenih 41.650 kuna Strmo trgovina pobijedila je zagrebačku “kraljicu obrva” Manuelu Picard koja je Ministarstvu državne imovine ponudila 40.900 kuna mjesečno za poslovni prostor u Gajevoj. Riječ je o vlasnici studija Brow Bar za uljepšavanje lica i tijela čija je trenutna adresa samo nekoliko brojeva dalje od ponuđenog prostora.

Početna cijena za mjesečni najam prostora iznosila je 7.021 kunu, a za prostor su, između ostalih, bili zainteresirani i poznati estetski kirurg Ognjen Bagatin, Hrvatska Lutrija, modna kuća Nebo, Juice Box, Art Galerija Reiser, Minipekara Veronika, Pizza Napoli i mnogi drugi. Ipak, budući da ostale ponude nisu prestizale iznos od 34.000 kuna, ta poduzeća nisu imala šanse unajmiti poslovni prostor sada već bivšeg Kompasa.