Dodana vrijednost

Bizovačke toplice udružile snage sa Specijalnom bolnicom za ortopediju Akromion

AUTOR:

  • Jozo Vrdoljak/Privredni.hr

OBJAVLJENO:

9.9.2018. u 13:20

AUTOR:

  • Jozo Vrdoljak/Privredni.hr

OBJAVLJENO:

9.9.2018. u 13:20

Bizovačke toplice

Rehabilitacija u Bizovačkim toplicama

Otvaranjem ortopedske ambulante počinje suradnja Lječilišta Bizovačke toplice i Specijalne bolnice za ortopediju i traumatologiju Akromion. Tako će se ortopedi Specijalne bolnice Akromion pridružiti stručnjacima Lječilišta Bizovačke Toplice i pacijentima u novootvorenoj ambulanti Akromion u sklopu Bizovačkih Toplica, svakog drugog petka u mjesecu. Time će osigurati usluge specijalističkih pregleda, davanja stručnih mišljenja i drugog mišljenja iz ortopedije i traumatologije. Suradnjom srodnih subjekata stvara se dodana vrijednost poslovanju te se podiže kvaliteta liječenja i dostupnost vrhunske medicinske usluge pacijentima iz zemlje i inozemstva.

- Suradnju sa Specijalnom bolnicom Akromion pripremamo već neko vrijeme. Kombiniranjem usluga Lječilišta kroz rehabilitaciju i fizikalnu terapiju, liječenja oboljenja i ozljeda mišićno-koštanoga sustava, ortopedskih i posttraumatskih stanja, reumatskih bolesti, rehabilitaciju sportskih ozljeda i specijalističkih usluga ortopeda bolnice Akromion za naše pacijente, zaokružili smo proces koji oni prolaze. Time im olakšavamo oporavak kroz dostupnost vrhunskih stručnjaka naših bolnica tijekom cijelog liječenja, gdje za njih osiguravamo rehabilitaciju u najmodernijem bolničkom objektu, a stručnjake dovodimo k pacijentima - istaknula je Sandra Mihaljević, ravnateljica Lječilišta Bizovačke toplice

Pacijenti kojima je potreban operativni zahvat, svoj će proces ozdravljenja, nakon operacije u Specijalnoj bolnici Akromion, nastaviti u Lječilištu Bizovačke toplice, središtu kontinentalnog i zdravstvenog turizma istočne Hrvatske.

Sve pacijente na rehabilitaciji očekuju tri liječnika specijalista fizijatrije te 23 terapeuta.

S obzirom na njihov broj i na uvjete koje pacijenti imaju u novoj zgradi lječilišta, koja je trenutno najmoderniji objekt bolničkog smještaja u Hrvatskoj, svakom je pacijentu omogućen individualan i integriran pristup.

Za pacijente Lječilišta osmišljen je, prvi put u Hrvatskoj, i program preoperativne rehabilitacije kojim ih se priprema na što bržu i na što kvalitetniju rehabilitaciju nakon operativnih zahvata.

U novootvorenoj će ambulanti Lječilišta Bizovačke toplice ortopedi će biti dostupni pacijentima s tegobama i bolestima lokomotornog sustava.

Stručnjaci Specijalne bolnice Akromion pružaju gotovo sve medicinske usluge s područja ortopedije i traumatologije. Artroskopski zahvati na ramenu, koljenu, kuku i gležnju te na laktu i šaci, ugradnja umjetnih zglobova kuka ili koljena, medicinski su zahvati koji su standard u Specijalnoj bolnici Akromion.

- Ovom za nas značajnom suradnjom, pacijentima ćemo osigurati kompletnu medicinsku uslugu, od pregleda, pripreme za operaciju i same operacije, do rehabilitacije i uz nadzor fizioterapeuta i ortopeda. Cilj nam je objedinjavanjem timova stručnjaka Lječilišta Bizovačke toplice i Akromiona, na vrlo visokoj razini i u punom komforu, pacijentima pružiti najkvalitetniju medicinsku uslugu - ističe Nikola Čičak, ravnatelj Specijalne bolnice Akromion.

 

Tagovi