Globalni program

ACI marina Rovinj nominirana za The Best Superyacht Marina Award

Kako bi odabrali najbolju marinu, više od 15 000 kapetana i članova posade ocjenjuju iskustvo boravka
ACI marina Rovinj
 Davor Zunic

Nakon što joj je prošle godine pripala titula marina No.1, ACI marina Rovinj nominirana je za nagradu najbolje marine - The Best Superyacht Marina Award 2020. Nagradom koja se dodjeljuje u sklopu globalnog programa nagrađivanja Superyacht Business Awards, odaje se priznanje izvrsnosti usluge u nautičkom turizmu.

Kako bi odabrali najbolju marinu, više od 15 000 kapetana i članova posade ocjenjuju iskustvo boravka te uslugu koju marine pružaju svojim gostima i vlasnicima. Osim opreme, sadržaja, društvenih programa i usluge, neki od kriterija koji se uzimaju u obzir pri glasanju za The Best Superyacht Marina Award pod kategorijom Best marina:Adriatic su lokacija marine, dostupnost, sigurnost, zaštita okoliša te value for money.

„Kao suvremena marina jedinstvenog dizajna i najnovijih tehnoloških rješenja, ACI marina Rovinj pruža bogat sadržaj i kvalitetu usluge, čime je pozicionirana u sam vrh svjetskog nautičkog turizma. Nautička izvrsnost potvrđena je i kategorizacijom od pet sidara, koja se dodjeljuje marinama najviše kategorije. Upravo ACI marina Rovinj sa svojim sadržajima i kvalitetom usluge postiže optimalan omjer pružene usluge za cijenu. Iz ove marine pruža se neponovljivi pogled na pitoresknu staru gradsku jezgru, a u neposrednoj blizini marine se nalazi jedna od najljepših mediteranskih park šuma Zlatni rt. Marina na raspolaganju za svoje goste ima prostranu teretanu, wellness te bazene u sklopu Grand hotela Park. Uz brojne specijalizirane usluge, također nudi uslugu pražnjenja crnih i sivih tankova, servisiranja plovila te je domaćin mnogih regata, među kojima i svjetski poznate ADRIS RC 44 regate. Također, ACI posjeduje ISO 9001 certifikat i nositelj je plave zastave za ACI marinu Rovinj, što je u skladu s odgovornim načinom poslovanja te zaštitom mora i okoliša“, priopćili su iz ACI-a.

ACI je u svojih 37 godina postojanja razvio kvalitetnu mrežu stručnog kadra u sve 22 marine. Osoblje se kontinuirano educira te je iznimno motivirano za što kvalitetniju komunikaciju sa gostima i pružanje vrhunskih usluga.

„ACI kao najveći sustav marina i nositelj nautičkog turizma usmjerava stalne napore i ulaganja u promociju nautičkog turizma i pozicioniranje Hrvatske na nautičkoj karti svijeta. Kontinuiranim podizanjem kvalitete samih marina, ali i unaprjeđenjem pratećih sadržaja doprinosimo kvaliteti nautičke, ali i hrvatske turističke ponude, zbog čega nas iznimno veseli ova nominacija.“, izjavio je predsjednik Uprave ACI-a Kristijan Pavić.

U Hrvatskoj se već sada nalazi 40 posto svjetske charter flote, a ACI dodatnim pogodnostima nastavlja s promocijom Hrvatske kao nautičke destinacije. Neizostavan dio poslovanja čine i ulaganja, a upravo je ACI marina Rovinj najveća investicija u povijesti ACI-ja te jedna od najvećih u nautičkom turizmu u Hrvatskoj, u koju je uloženo više od 150 milijuna kuna. Imajući u vidu sve navedeno, nimalo ne čudi što ova marina po svojim nautičkim standardima i vizualnom identitetu postaje broj 1 na hrvatskim nautičkim rutama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:05