MojPosao

Tražite posao? Zapošljavaju Kaufland i Adidas, a radnike traže i Alarm automatika i Genera

Enikon Aerospace se bavi završnom obradom unutrašnjosti aviona, a pogoni tvrtke nalaze se u Zagrebu i Njemačkoj
Ilustracija
 Darko Tomaš / CROPIX

Enikon Aerospace se bavi završnom obradom unutrašnjosti aviona, a pogoni tvrtke nalaze se u Zagrebu i Njemačkoj. Zbog širenja poslovanja i dobivanja novih projekata, traže zaposlenike za radno mjesto: Operater pripreme površine i lakiranja za rad u Zagrebu. Za prijavu na natječaj potrebna je završena srednja škola i poželjno je iskustvo u proizvodnji ili na sličnim poslovima. Prijave su otvorene do 29. lipnja.

Kaufland Hrvatska k.d. je uspješno međunarodno trgovačko društvo – učinkoviti, dinamični i pravedni. Predanost njihovih zaposlenika ključ je uspjeha. Pridružite se timu na poziciji: Skladištar/Radnik na pripremi robe. Traže više izvršitelja na neodređeno vrijeme, mjesto rada je Jastrebarsko. Traženi uvjeti: najmanje osnovnoškolsko obrazovanje, pouzdanost, odgovornost i prilagodljivost te želja za stjecanjem novih iskustva u dinamičnom okruženju modernog logističko-distributivnog centra. Prijave su otvorene do 10. lipnja.

Alarm automatika d.o.o. je regionalni tržišni lider u osmišljavanju i izvedbi cjelovitih, inovativnih i integriranih rješenja tehničke zaštite - video nadzor, protuprovala, vatrodojava, interfonija, automatika, kontrola prolaza i radnog vremena, integracija itd. Ukoliko želite biti član profesionalnog projektnog tima u Istri i Rijeci, pozivamo te da iskoristiš svoje potencijale i prijaviš se za posao Servisera sustava tehničke zaštite. Imaš li završenu elektrotehničku ili drugu tehničku struku, sklonost novim tehnologijama, poznavanje MS Office paketa i informatička znanja vezana uz mreže. Posjeduješ li visoki stupanj odgovornosti, proaktivnost i samostalnosti u radu, spremnost na timski rad i visoku razinu radne etike i poštenja prijavi se do 6. lipnja na oglas.

Genera d.d. je međunarodna tvrtka sa sjedištem u Velikoj Britaniji specijalizirana za veterinarsko – medicinske proizvode. Vodeći su proizvođač veterinarsko-medicinskih proizvoda za zaštitu zdravlja životinja u Republici Hrvatskoj. Pridružite se timu Kontrole kvalitete na poziciji: Suradnik analitičar. Nude rad u internacionalnoj kompaniji i dinamičnom okruženju, raznovrstan posao, kontinuirano stjecanje novih znanja i priliku za učenje i razvoj. Prijave su moguće do 12. lipnja.

Adidas Croatia d.o.o. je globalni sportski brend koji oblikuje budućnost sporta koristeći se inovacijama. Traže odgovorne, ambiciozne i motivirane kandidate koji svoju ljubav prema sportskoj odjeći i obući te svoje iskustvo u maloprodaji žele podići na novu razinu. Pridonesite rastu maloprodajnog tima i prijavite se za poziciju Prodavač/ skladištar. Mjesta rada su: Zagreb, Sveti Križ Začretje, Zadar, Split i Dugopolje. Poželjno je prethodno relevantno radno iskustvo na sličnom radnom mjestu u maloprodaji, preferencijalno u segmentu sporta i/ili mode. Završena srednja škola. Osnovno poznavanje engleskog jezika i rada na računalu. Prijave su otvorene do 5. lipnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 01:50