Nova suradnja

Velpro i 276 malih hrvatskih trgovaca potpisali ugovor o strateškom partnerstvu

SUMT objedinjuje nekoliko udruga trgovaca koje okupljaju ukupno 276 članova
Robert Fućak i Marko Malić
 Fortenova grupa d.d.

Velpro i Savez udruga malih trgovaca potpisali su ugovor o unaprjeđenju i jačanju tržišnog položaja članica Udruga i Velpro-a kao primarnog dobavljača. Kroz zajedničko postavljanje i ostvarenje ciljeva, novi partneri međusobno će pružati trgovačke, logističke i promidžbene usluge.

- Osim što kao strateški dobavljač i partner jamči snagu i stabilnost malih trgovaca, kroz poslovni odnos udruga trgovaca i Velpro-a jača se i tržišni položaj primarno domaćih proizvođača na hrvatskom tržištu. Istodobno, zahvaljujući pomoći i podršci Velpro-a mala trgovina u Hrvatskoj bilježi pozitivne trendove, pa je za očekivati da će se jačanjem suradnje, ti trendovi dodatno poboljšati - istaknuo je Marko Malić, direktor sektora prodaje u Velpro-Centru plus d.o.o.

SUMT objedinjuje nekoliko udruga trgovaca koje okupljaju ukupno 276 članova - malih trgovaca na području 12 hrvatskih županija. Svaki član Udruge svojim prometom participira u ukupnom zajedničkom cilju Udruge.

- Najveći izazov u poslovanju malih trgovaca su ograničenja u nabavi i logističkim resursima te im je Velpro-ova strateška podrška ključna za normalno poslovanje. Velpro-ov prodajni tim sudjeluje i u svakodnevnim prodajnim aktivnostima kroz obilazak članica i komunikaciju o asortimanu, akcijama, isporukama robe, a malim trgovcima daje i stručnu pomoć kroz savjetovanje u upravljanju kategorijama roba u prodavaonicama. Stoga je udruživanje malih trgovaca i partnerstvo s Velprom od iznimnog značaja za profitabilnost svakog trgovca - rekao je Robert Fućak, predsjednik SUMT-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:58